Rămâi conectat

Actualitate

Colegiul Tehnic „Apulum”: Cuza Vodă la sfat

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

La Colegiul Tehnic „Apulum” a avut loc o activitate dedicată Zilei Unirii Principatelor Române, în cadrul proiectului „De la grădiniţă la şcoală”, în parteneriat cu Grădiniţa nr.8 Alba Iulia, ne-a informat prof. Maria Hodor, directoarea liceului.

În Centrul de Documentare şi Infomare, coordonat de bibl. Ana Panduru, a fost prezentată sceneta Cuza Vodă la sfat susţinută de elevii claselor a VI-VII-VIII-a,  a fost vernisată o expoziţie cu desene pe tema Unirii din 24 ianuarie 1859 şi s-a desfăşurat un program artistic susţinut de elevii clasei a II-a step by step şi preşcolarii din grupa mare pregătitoare de la Grădiniţa nr. 8. Spectatorii, reprezentaţi de copii şi cadre didactice de la cele două unităţi, au apreciat costumaţiile şi machiajul artiştilor, fiind generoşi în aplauze.

(R.G.)

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Medicamente mult mai scumpe pentru români : Procentul de creștere s-a mărit cu peste 20%

Bogdan Ilea

Publicat

în

Medicamente mult mai scumpe pentru români : Procentul de creștere s-a mărit cu peste 20% Medicamentele rămân printre cele mai afectate produse de inflație, care cu toate că a scăzut cu 6.6% în lun martie, continuă să afecteze oamenii care au nevoie constantă de medicamente. Potrivit specialiștilor, în timp ce prețurile la alimente rămân relativ […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea