Rămâi conectat

Actualitate

Colegiul Tehnic „Apulum”: 8 Martie împreună cu Grădiniţa nr. 9

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Pentru copiii Colegiului Tehnic „Apulum” şi ai Grădiniţei nr. 9 Alba Iulia ziua de 6 martie a fost una cu totul specială. Elevii clasei I A conduşi de inst. Lia Dragomirescu şi preşcolarii grupei pregătitoare îndrumaţi de directoarea Marinela Luduşan şi educatoarele Ana Maria Vlad şi Ana Stânea, s-au reîntâlnit într-o activitate comună din cadrul parteneriatului „Copil ca tine sunt şi eu”, iniţiat în urmă cu doi ani cu această grădiniţă. Activitatea s-a intitulat „Mama, raza mea de soare” şi s-a desfăşurat la Centrul de Documentare şi Informare din cadrul colegiului condus de prof. Maria Hodor.

Pe lângă poeziile şi cântecele specifice acestei zile deosebite de 8 Martie, preşcolarii şi „bobocii” au luat parte la jocul interactiv intitulat „Călătorie în lumea poveştilor”, prin intermediul căruia i-au făcut pe părinţi să-şi reamintească frumuseţea copilăriei şi cât de importanţi sunt copiii pentru sufletul lor.

Cu această ocazie, prof. Carmen Ursu – directorul adjunct al liceului, alături de cadrele didactice, a prezentat oferta educaţională pentru ciclul primar şi a ţinut să precizeze că atunci când se vorbeşte despre Colegiul Tehnic „Apulum” să nu se uite că în această şcoală se găsesc clase din ambele cicluri de învăţământ cu cadre didactice bine pregătite profesional, invitându-i pe părinţii preşcolarilor să-şi înscrie copiii la această şcoală.

Robert GHERGU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea