Rămâi conectat

Politică Administrație

Colegiul „Bethlen Gábor” din Aiud, reabilitat și modernizat la standarde europene. Investiții de peste 17 milioane de lei, printr-un proiect finanțat prin POR

Ziarul Unirea

Publicat

în

bethlen gabor aiudMunicipiul Aiud a finalizat joi, 30 iunie 2016, implementarea proiectului Reabilitarea structurală şi reparaţii capitale la Colegiul Naţional „Bethlen Gábor” –AB-II-M-A-00171- din Aiud, Jud. Alba”, anunță reprezentanții primăriei.

Proiectul a fost finanţat prin Programul Operaţional Regional, Axa Prioritară 3 – Îmbunătăţirea Infrastructurii Sociale, Domeniul major de intervenţie 3.4 – Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea infrastructurii educaţionale preuniversitare, universitare şi a infrastructurii pentru formare profesională continuă, iar valoarea totală a acestuia este de 17.913.671,18 lei, din care 12.313.332,00 lei reprezintă finanțare nerambursabilă.

Programul Operațional Regional este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect.

bethlen gabor 1Proiectul a urmărit îmbunătăţirea calităţii infrastructurii de educaţie şi asigurarea unui proces educaţional la standarde europene prin modernizarea Colegiului Naţional „Bethlen Gábor” din Aiud, unitate de învăţământ cu predare în limba maghiară şi unul dintre cele mai reprezentative colegii din Transilvania, în care învaţă un număr de 642 elevi.

Lucrările au constat în refacerea instalaţiei electrice, termice, de gaze naturale şi de apă – canal, lucrări de arhitectură, finisaje interioare şi exterioare, amenajare curte interioară, respectiv dotarea a 23 săli de clasă cu echipamente IT şi alte 10 săli de clasă şi laboratoare cu echipamente moderne. (A.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | Proiect USR pentru sancționarea diplomelor false: plagiatorii să dea banii înapoi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Proiect USR pentru sancționarea diplomelor false: plagiatorii să dea banii înapoi USR a depus, la inițiativa deputatei Oana Țoiu, un proiect de lege prin care angajații care au obținut diferite beneficii de pe urma unor diplome sau certificate false să trebuiască să returneze foloasele necuvenite, iar instituțiile publice care le-au plătit să fie obligate să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea