Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

Club Stage: Ioana Bogdan şi Radu Ghişoiu – Miss şi Mister YouthBank

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 800 de tineri au petrecut o seară minunată în Clubul Stage vineri. După o întrecere palpitantă a marii finale “Stars on Stage” au fost aleşi Miss şi Mister YouthBank Alba Iulia. Astfel, după deliberarea juriului, Miss şi Mister YouthBank au fost desemnaţi Ioana Bogdan şi Radu Ghişoiu de la Colegiul Militar Liceal “Mihai Viteazul”. Aceştia au intrat în posesia unui premiu în valoare de 1000 de lei.
Pe poziţia secundă s-au clasat Miruna Bianu şi Cristian Alexievici de la Liceul de Muzică şi Arte Plastice (premiu în valoare de 700 de lei) în timp ce pe locul III al podiumului au fost Cezara Bulac şi Darius Dida de la Colegiul Naţional “Horea, Cloşca şi Crişan”(premiu în valoare de 500 de lei) iar Mădălina Pitic şi Rareş Ciugudean de la Colegiul Economic “Dionisie Pop Marţian” cu menţiune specială, au primit şi ei 300 de lei. Toţi participanţii au mai primit şedinţe foto profesionale oferite de Agenţia Real Models, dar şi cadouri deosebite de la firma Avon. Cele 4 licee participante au concurat într- o atmosferă incendiară întreţinută de un MC Kotto în formă maximă, ajutat de DJ Midget şi DJ Mortpheus. Cele patru patru probe din concurs au fost: proba de prezentare, în care juriul a punctat creativitatea şi originalitatea cu care perechile au pus în valoare brandul şi istoria liceului din care provin; proba de dans, unde perechile au concurat pe mai multe genuri muzicale, noutatea constând în introducerea unui cerc surpriză în dansul lor; proba de spontaneitate, în care concurenţii au fost testaţi prin întrebări cât de bine îşi cunosc partenerul şi o probă specială, în care perechile au trebuit să dea dovadă de imaginaţie şi creativitate şi să prezinte un moment cu tema „Frumoasa şi Bestia”. Perechile de boboci au creat spectacol pe scenă, la toate probele fiind îndelung aplaudate de spectatori. Emoţiile concurenţilor, dar şi ale părinţilor ori ale susţinătorilor s-au simţit puternic în club. Participanţii au avut parte de galerii gălăgioase, dar peste toate s-a situat cea de la Colegiul Militar Liceal “Mihai Viteazul”. După fiecare probă de concurs organizatorii au oferit publicului momente artistice mult gustate: dans modern cu Daniela Rado şi Denisa Moldovan (finaliste la campionatul naţional de dans sportiv şi membre ale Clubului Dance to Sunrise, unde îl au ca antrenor pe Vasile Vlad), o prezentare de bodypainting a modelelor Agenţiei RealModels, dans oriental cu Geanina Roşu şi Laura Cristina Roşu (modele ale aceleiaşi agenţii) şi un număr electrizant de street dance, realizat de MTZ. Surpriza cea mare a organizatorilor a fost concertul extraordinar al tinerei formaţii locale „Urban Trip”, care a avut loc după marea finală. Toţi participanţii la finala „Stars on Stage” au primit din partea Fundaţiei şi YouthBank brăţări luminoase, iar prin tragere la sorţi 10 stick-uri de memorie de 8 GB au ajuns vineri seara la tot atâţia tineri norocoşi din public.  La eveniment a luat parte şi Dorin Sava, directorul Fundaţiei Comunitare Alba, principalul organizator al evenimentului.
Menţionăm că evenimentul „Stars on Stage” – „Stele pe scenă” – face parte din campania YouthBank de strângere de fonduri pentru finanţarea proiectelor liceenilor din Alba Iulia. YouthBank încurajează implicarea tinerilor în viaţa comunităţii şi asumarea unor roluri active în sprijinirea semenilor. În anul 2010 YouthBank a fost desemnat „Cel mai bun proiect educaţional al anului” în cadrul Galei Premiilor în Educaţie, iar în anul 2011 a primit premiul doi la categoria „Proiecte pentru tineret” în cadrul Galei Societăţii Civile, o confirmare în plus că YouthBank România este o excelentă şcoală de dezvoltare personală. Programul YouthBank este implementat local de Fundaţia Comunitară Alba, având ca principali parteneri locali Primăria Municipiului Alba Iulia şi Consiliul Local, iar ca parteneri naţionali Asociaţia pentru Relaţii Comunitare şi Banca Comercială Română.
Programul YouthBank se derulează având ca finanţatori Fred Robey Family Foundation, Fundaţia Comunitară din Odorheiu Secuiesc, Ancău Company, Porterom, Tipo-Rex şi Cabinetul Individual Avocat Hârceagă-Ţâr Ciprian Laurenţiu, iar ca parteneri Instituţia Prefectului Judeţul Alba, Consiliul Judeţean Alba, Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Alba, Inspectoratul Şcolar al Judeţului Alba, Alba Mall, Pizza Express şi Impact Design. Bineînţeles, clubul Stage este generosul partener care a făcut posibil acest  minunat eveniment în rândul liceenilor din Alba Iulia.(A.M.)

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea