Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Clinica „Opticline” din Alba Iulia se extinde în Transilvania. Medicul chirurg oftalmolog Teodor Holhoş, alături de o echipă de medici extinsă, va realiza în premieră la Turda, operaţii oculare şi investigaţii de specialitate

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Clinica „Opticline” oferă soluţii chirurgicale minim invazive celor care suferă de cataractă, miopie, hipermetropie, dezlipire de retină, glaucom şi alte afecţiuni oculare

De curând a fost inaugurată „Opticline Turda, Clinica de Diagnostic şi Chirurgie Oftalmologică Opticline” din Turda, în urma unei investiţii de peste 100.000 de euro, cea de-a treia după clinicile din Alba Iulia şi Deva. Medicul chirurg oftalmolog dr. Holhoş Teodor, împreună cu o echipă de medici din Cluj şi Mureş, va realiza operaţii şi investigaţii de specialitate de ultimă generaţie, în premieră pentru Turda.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

De curând a fost inaugurată „Opticline Turda, Clinica de Diagnostic şi Chirurgie Oftalmologică Opticline” din Turda, în urma unei investiţii de peste 100.000 de euro, cea de-a treia după clinicile din Alba Iulia şi Deva. Medicul chirurg oftalmolog dr. Holhoş Teodor, împreună cu o echipă de medici din Cluj şi Mureş, va realiza operaţii şi investigaţii de specialitate de ultimă generaţie, în premieră pentru Turda. Clinica este dotată cu aparatură de ultimă generaţie, cu ajutorul căreia se vor putea face investigaţii şi proceduri complexe. Printre acestea se numără laser diabet, laser cataractă secundară, investigaţii glaucom, câmp vizual computerizat, tomograf de nerv optic (OCT), tomograf de retină (OCT), ecografie oculară, biometrie şi Plusoptix pentru copii.

Cei care suferă de cataractă, afecţiuni ale retinei, sau cei care doresc să scape de ochelari, pot apela la intervenţiile chirurgicale de specialitate oferite de Clinica „Opticline” – operaţii de cataractă, operaţii Laser Excimer sau operaţii de retină. Lista completă de investigaţii şi proceduri poate fi consultată pe www.opticline.ro. „Ne bucurăm că am reuşit să deschidem această clinică «Opticline» în Turda. Ne-am dorit să putem oferi serviciile noastre unui număr cât mai mare de pacienţi. La Alba Iulia am realizat în ultimii 3 ani câteva mii de operaţii, şi suntem fericiţi că am putut ajuta atâţia oameni să vadă mai bine sau chiar să le redăm vederea celor care erau cu afecţiuni avansate. Feedback-ul pozitiv primit de la pacienţii noştri ne-a determinat să ne depăşim în fiecare zi, şi să fim mândri de ce am realizat până acum”, a declarat dr. Teodor Holhoş.

„Clinica Opticline Turda” oferă şi servicii de optică medicală, precum şi o gamă largă de rame şi lentile de cea mai bună calitate, alături de consultaţii de specialitate pentru alegerea ochelarilor.

Dr. Teodor Holhoş a urmat studiile şi rezidenţiatul Facultăţii de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca şi numeroase stagii de practică în Statele Unite ale Americii, Elveţia, Germania şi Franţa. Studiile au fost şi sunt în continuare completate de traininguri şi cursuri de specialitate urmate în mai multe ţări europene, în fiecare an. Clinica „Opticline” Alba Iulia s-a deschis în anul 2013, proiectul fiind realizat cu capital privat integral.

Dr. Teodor Holhoş a tratat peste 25.000 de pacienţi, în decurs de doar 3 ani şi jumătate, realizând până în prezent câteva mii de operaţii prin care a redat vederea pacienţilor săi, atingând şi un record de 60 operaţii într-o singură zi. „Opticline” deţine 3 clinici de chirurgie, în Alba Iulia, Deva şi Turda, şi 5 cabinete de optică, în Alba Iulia, Blaj, Sebeş, Abrud şi Cugir.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea