Rămâi conectat

Ştirea zilei

Clement Negruţ: „Nu sunt presiuni din partea colegilor privind alegerile pentru şefia PDL”

Alexandra Mates

Publicat

în

După prezentarea moţiunilor lui Vasile Blaga şi a Elenei Udrea la Alba Iulia, zarurile par deja aruncate în privinţa alegerilor pentru şefia PDL, asta din punctul de vedere al principalilor reprezentanţi ai delegaţiei din Alba. Până acum, la nivel declarativ, voturile din judeţul nostru vor merge către Vasile Blaga şi Elena Udrea.

Judeţul Alba va participa la convenţia naţională a PDL cu un număr de 163 de delegaţi. Până acum, la Alba Iulia şi-au prezentat moţiunea Vasile Blaga şi Elena Udrea. În ceea ce priveşte conducerea PDL Alba, cea mai multă susţinere pare să o aibă Blaga. Ion Dumitrel, Mircea Hava şi senatorul Alexandru Pereş au declarat că voturile lor vor merge către actualul preşedinte al democrat-liberalilor.

De partea Elenei Udrea s-a declarat deputatul Clement Negruţ, care şi-a reafirmat susţinerea pentru aceasta în cadrul unei conferinţe de presă de astăzi. Negruţ a ţinut să sublinieze faptul că nu există niciun fel de presiuni în sânul organizaţiei judeţene şi fiecare membru va vota aşa cum consideră.

Rămâne de văzut care va fi impactul pe care îl va avea prezentarea moţiunii celui de-al treilea candidat la şefia partidului, Monica Macovei. Totuşi este de aşteptat ca Vasile Blaga să obţină cele mai multe voturi de la oragnizaţia pe care liderul PDL o consideră cea mai puternică din ţară: Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

O nouă metodă de ÎNȘELĂCIUNE în Alba, prin intermediul rețelelor de socializare: Cum au lăsat escrocii pe două femei fără bani. Recomandările polițiștilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

O nouă metodă de ÎNȘELĂCIUNE în Alba, prin intermediul rețelelor de socializare: Cum au lăsat escrocii pe două femei fără bani. Recomandările polițiștilor Două femei din Alba au fost înșelate de escroci prin intermediul rețelelor de socializare. În cadrul campaniei de informare publică desfășurată de Inspectoratul de Poliție Județean Alba, în scopul prevenirii victimizării din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea