Ziarul Unirea

Clement Negruţ: „Necomasarea alegerilor îi avantajează pe democrat-liberalii din Alba”

    Clement Negruţ, deputat PDL de Alba, consideră că decizia Curţii Constituţionale de necomasare a alegerilor nu îi dezavantajează pe democrat-liberalii din judeţ. „Nu ne dezavantajează pentru că noi, democrat-liberalii din Alba, am făcut ceva în judeţ şi facem de ani buni lucruri bune pentru oamenii din judeţul Alba. Mai mult decât atât, nu cred că vreunul dintre parlamentarii PDL de Alba şi-a dezamăgit alegătorii. Am încercat să fim aproape de oameni, am încercat să rezolvăm cât mai multe din problematicile cu care se confruntă şi, în mod deosebit, ne-am realizat proiectele pe care le-am promis în campanie electorală. Eu am curajul oricând să mă duc din nou în faţa oamenilor să le cer votul. PDL în Alba va câştiga. Ăsta e mesajul pe care îl transmit atât colegilor mei de partid, cât şi electoratului PDL şi celor 50 de primari pe care îi avem în momentul de faţă”, a declarat Negruţ în cadrul conferinţei PDL de vineri. Liderul democrat-liberal a spus că nu exclude însă ca reprezentanţii USL să fie majoritari în forurile locale şi judeţene, ceea ce ar face ca victoria PDL să fie una „a la Pyrus”. „Vom putea păţi aşa doar dacă nu vom şti să ne mobilizăm politic, în primul rând liderii politici ai partidului şi apoi întreaga masă de militanţi ai PDL, care de acum nu mai trebuie să doarmă. Vom pierde doar dacă nu vom şti să abordăm din punct de vedere politic şi să concretizăm, să arătăm lucrurile bune pe care le-am făcut”, a adăugat parlamentarul PDL.  (I.P.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

9 Comentarii

daca 30 ianuarie 2012 at 17:12

Daca esti atat de curajos, iesi joi in piata din Sebes si spune oamenilor ce ai facut si ce vrei de la ei ! Sti ca sebesenii nu ii suporta pe cei de dincolo de Mures ? Daca nu, o sa afli ! Nici la Ciugud nu cred ca mai curaj !

Sebesan 31 ianuarie 2012 at 10:31

Pai Ciugudul e pe aceeasi parte a Muresului cu Sebesul. Sa fim mandrii ca dl.Negrut a acceptat sa ne reprezinte in Parlamentul Romaniei.Sper sa accepte un nou mandat.

Kellemenn 30 ianuarie 2012 at 17:13

Peres, Hava si Negrut clar ca buna ziua elite de necontest. Ei va vor salva bistos Tara. Dati votu tau la Negrut, el nu votat taiere la pensie, taiat altele, de acord.

Todea Danil 30 ianuarie 2012 at 17:19

Da, mai Kelle, cu voi, cu ungurii au romanii noroc la alegeri, ca ei nu merg la vot si voi mergeti. Voi ba cu unii, ba cu altii, dar de acvum, gata. Nu-l mai spinzurati voi pe Iancu al nostru?!?…

ciugudean 30 ianuarie 2012 at 17:41

Ce curaj sa manifeste sa ajunga la Sebes? Acum e ok.Nu mai are nevoie de voi , cum nici de oameni din comuna unde domiciliaza.
Un om de onoare, cu coloana vertebrala, ar tacea.

ciugudean 30 ianuarie 2012 at 17:44

Un om cu coloana vertebrala ar tacea din gura.Bunaziua din partea vecinilor pe care nu-i mai saluti.

HH 30 ianuarie 2012 at 21:21

MASCARICIUL PORTOCALIU SE DA IAR IN SPECTACOL !
ACESTI IMPOSTORI NU AU NICI O LIMITA,CHIAR DACA LEGEA ASUMATA DE GUVERNUL PE CARE-L SUSTINE, DE SEFUL PARTIDULUI(HAITEI) DIN CARE FACE PARTE NEGRUT A FOST DECLARATA NECONSTITUTIONALA, LUI ” NU-I CRAPA OBRAZUL DE RUSINE”, NU FACE DECENT UN PAS IN SPATE, NU-SI DA DEMISIA, NU EL ESTE LA FEL DE COCOS PENTRU CA STIE CA BOC SI UDREA AU POMPAT SI POMPEAZA MULTE MILIARDE DE LA BUGETUL STATULUI IN EI SI GASCA LOR SI” EI AU CE SA ARATE ELECTORATULUI, NU DOAR VORBE” !
JOS PEDELISMUL !
PEDELISM = IMPOSTURA- HOTIE- TUPEU

localnicul 31 ianuarie 2012 at 8:25

Cu toata mobilizarea voastra orice pedelist mai trece prin fata casei mele il scuip intre ochi. Iar tu mascariciule mai bine te-ai uita in oglinda inainte sa faci afirmatii ca vei mai cere voturi de la romani

ANI 31 ianuarie 2012 at 11:06

Eu am impresia ca voi ori nu mai ginditi ori sunteti prosti cu toata haita voastra portocalie voi chiar nu vedeti ca nu va mai vrea nimeni , cum aveti tupeul sa mai veniti sa le cereti votul electoratului? S-a facut nu zice nimeni ca nu dar spuneti-le oamenilor cu ce costuri s-au facut spuneti ca aproximativ 50% din costuri s-au furat de voi gasca portocalie, spuneti ca a-ti indatorat tara pe 30 de ani de acum in colo atit voi de la centru cit si cei de la primariile locale, asta sa va pregatiti sa le spuneti si apoi mai vedem noi cu cine vom vota. RUSINE SA VA FIE HOTILOR.

Comentariile sunt oprite