Rămâi conectat

Politică Administrație

Clement Negruț: ”Amnezie sau minciună în PSD?”

Publicat

în

Este o întrebare retorică în mod categoric. Cred că și una și alta, însă aş dezvolta un pic mai mult acest titlu spunând că în PSD arta dezinformării prin minciună este principiul de bază, după care funcţionează acest partid. Exemplul cel mai elocvent este al şefului acestui partid care prins cu copiatul şi nu la şcoală, ci cu copiatul unei teze de doctorat, este mai mult decât elocvent.

Clement Negrut01Să revenim pe meleagurile noastre cu exemple. Săptămâna trecută într-un comunicat de presă semnat biroul de presă PSD, un stil laș de abordare a comunicării, care se voia un răspuns la o constatare a unui fapt concret de corupție (așa spun procurorii) din sânul PSD Alba pe care eu l-am adus în discuție, se spun cel puţin două minciuni:

1. Deputatul Clement Negruţ a tăiat pensiile şi salariile.

Elit - Gustul Desăvârșit

Vă reamintesc, domnilor ,,tovarăşi”, că am fost printre puţinii parlamentari şi singurul din PDL Alba care a votat împotriva acestor măsuri, deşi acum înţeleg ce se întâmpla cu România dacă nu se luau acele măsuri. Apropos; poate acum domnul președinte al PSD Alba s-a gândit să îşi facă o pensie specială așa cum îi stă bine unui social-democrat, semnând proiectul de lege nășit de PSD în Parlament.

2. Eugen Tomac ar fi după gratii.

O dezinformare şi o minciună ordinară, ,,tovarăşi”, care s-ar putea să se lase cu o plângere penală.

Sigur, a deranjat că am pus degetul pe rană, v-am arătat puţin care vă sunt valorile locale. Păi dacă tot v-aţi deranjat, și ati început să vărsați venin staţi că vă dau o listă frumoasă cu penalii din PSD cercetaţi sau arestaţi pentru fapte de corupţie:

1.Adrian Năstase, prim ministru, preşedinte PSD, condamnat definitiv

2.Liviu Dragnea, secretar general PSD, deputat PSD, trimis în judecată

3.Viorel Hrebenciuc, vicepreşedinte PSD, deputat PSD, cercetat penal

4.Darius Vâlcov, ministru de Finanţe, cercetat în stare de arest

5.Dan Şova, fost ministru şi vicepreşedinte PSD, cercetat penal

6.Radu Mazăre, primar Constanţa, cercetat în stare de arest

7.Nicuşor Constantinescu, preşedinte CJ Constanţa, cercetat în stare de arest

8.Bunea Stancu, preşedinte CJ Brăila, condamnat definitive

9.Ecaterina Andronescu, vicepreşedinte PSD, cercetată penal

10.Marian Vanghelie, primar sector 5, cercetat în stare de arest

11.Mircea Cosma, preşedinte CJ Prahova, cercetat penal

12.Vlad Cosma, deputat PSD, cercetat penal

13.Ovidiu Marius Isăilă, senator PSD, trimis în judecată

14.Adrian Duicu, preşedinte CJ Mehedinţi, cercetat penal

15.Ilie Sârbu, senator PSD, urmărit penal

16.Voicu Cătălin, deputat PSD, condamnat definitive

17.Miron Mitrea, vicepreşedinte PSD, vicepreşedinte Camera Deputaţilor, condamnat definitive la doi ani cu executare

18.Şerban Mihăilescu, senator PSD, urmărit penal

19.Dan Nica, europarlamentar PSD, cercetat penal

20.Ioan Adam, senator PSD, cercetat penal în stare de arest

21.Ion Prioteasa, şef CJ Dolj, cercetat penal

  1. Sebastian Ghiţă, deputat PSD, cercetat penal
  2. Ristea Priboi, deputat PSD, trimis în judecată

24.Maior Lazăr Dorin, deputat PSD, condamnat la închisoare cu executare

25.Dumitru Ion, deputat PSD, trimis în judecată

26.Mârza Gavril, preşedinte CJ Suceava, trimis în judecată

27.Constantin Nicolescu, preşedinte CJ Argeş, condamnat definitiv

28.Niculae Bădălău, deputat PSD, cercetat penal

29.Ion Stan, deputat PSD, condamnat în primă instanţă

30.Nicolae Vasilescu, deputat PSD, trimis în judecată

31.Florin Pâslaru, deputat PSD, cercetat penal

32.Cutean Emilian Vasile, deputat PSD, secretar de stat, condamnat definitiv

33.Constantin Contac, preşedinte CJ Botoşani, condamnat definitiv

34.Duţă Vasile, senator PSD, condamnat definitiv

35.Constantin Boscoldeala, primar PSD,Buzău, trimis în judecată

36.Victor Mocanu, senator PSD, trimis în judecată

37.Marian Ghiveciu, deputat PSD, trimis în judecată

38.Cătălin Marian Rădulescu, deputat PSD, trimis în judecată

39.Alexandru Cordoş, senator PSD, trimis în judecată

40.Adrian Simionescu, deputat PSD, trimis în judecată

41.Mircea Drăghici, deputat PSD, trimis în judecată.

Sigur, lista poate continua, însă cred că e suficient. Parcă ziceați ceva de bârnă și de pai. Nu mai vorbiţi de funie în casa spânzuratului, ,,dragi tovarăşi şi pretini” . Întotdeauna minciuna, trufia, manipularea vă asigur că se plătesc în politică. În rest numai de bine.

Deputat Clement Negruţ, preşedinte PMP Alba


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Politică Administrație

Comunicat de presă| Prima întâlnire a noii conduceri a OFL Alba cu membri și simpatizanții acesteia. Noua președintă intenționează să crească vizibilitatea contribuției adusă de femei în toate domeniile de activitate

Publicat

în

În cursul săptămânii trecute a avut loc prima întâlnire a noii conduceri a Organizației Femeilor Liberale Alba cu membri și simpatizanții acesteia. Alina Hărăguș, noul președinte al organizației, a avut plăcerea de a interacționa cu membrele OFL Alba într-un cadru deschis și prietenos, alegând astfel să promoveze interacțiunea, relaționarea și cunoașterea între noii și vechii membri ai organizației și, de asemenea, să susțină prin organizarea acestor întâlniri și antreprenorii locali.

Printre invitații participanți la eveniment s-au numărat domnul Ion Dumitrel (președinte PNL Alba), domnul Marius Hațegan (secretar general PNL Alba), domnul Nicolae Albu (vicepreședinte PNL Alba), domnul Alexandru Pereș și doamna Rodica Andronescu (președinte de onoare al organizației). Doamnele Cornelia Baba și Alina Breaz au fost desemnate secretar general, respectiv secretar general adjunct ale OFL Alba.

Au fost discutate propuneri de proiecte și acțiuni care urmează să fie implementate pe teritoriul întregului județ în domeniile antreprenorial, social, educațional și medical și s-a stabilit pentru perioada imediat următoare desemnarea de coordonatorii zonali care, în primă instanță, vor avea un rol semnificativ în strângerea datelor din teren. Sub noua conducere, Organizația Femeilor Liberale Alba își propune să vină în întâmpinarea nevoilor femeilor din județ prin prisma unor acțiuni și proiecte cu impact asupra dezvoltării personale și profesionale a celor cu care interacționează. Astfel, au fost gândite, structurate și propuse acțiuni de informare, promovare, sprijin și dezvoltare a antreprenoriatului feminin, organizarea unor campanii de informare și conștientizare a abuzului, organizarea unor workshop-uri și conferințe pentru creșterea calității vieții și a vieții de familie, etc.

Elit - Gustul Desăvârșit

Alina Hărăguș menționează că își dorește ca organizația să reprezinte cu adevărat interesele comunității și să promoveze transparența, verticalitatea și sistemul meritocrat, promovând întotdeauna interesul public în detrimentul interesului individual. Noua președintă a Organizației Femeilor Liberale Alba intenționează să crească vizibilitatea contribuției adusă de femei în toate domeniile de activitate. Mai mult, încurajează activ adeziunea acelor membre valoroase ale comunității la OFL pentru ca, împreună, să transforme binele în normalitate.

Pentru termen lung, se dorește ca nucleul nou format în cadrul Organizației Femeilor Liberale Alba să vizeze rezolvarea problemelor reale cu care comunitatea se confruntă.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Politică Administrație

Comunicat de presă| Florin Roman, Vicepreședintele Camerei Deputatilor: „Racordarea la rețeaua electrică este din nou posibilă pentru cetățenii care nu dețin cărți funciare”

Publicat

în

Comunicat de presă| Florin Roman, Vicepreședintele Camerei Deputatilor: „Racordarea la rețeaua electrică este din nou posibilă pentru cetățenii care nu dețin cărți funciare”

În ultimele luni mai mulți cetățeni, în special din zona munților Apuseni, au semnalat o problemă cu care se confruntă. Urmare a publicării în Monitorul Oficial a ordinului ANRE 17/2022, printre documentele necesare a fi depuse odată cu cererea de aviz tehnic de racordare (ATR) s-a introdus ca document obligatoriu și extrasul de carte funciară.

Acest lucru a blocat practic majoritatea solicitărilor venite din zona munților Apuseni, dar și din alte zone ale județului Alba unde proprietarii terenurilor nu au reușit intăbularea acestora până în prezent.

Elit - Gustul Desăvârșit

Pentru a veni în sprijinul a mii de familii aflate în această situație m-am adresat ANRE unde am semnalat blocajul apărut, legislația fiind corectată prin ordinul ANRE 81/2022.

Ii indemn pe această cale pe toți cetățenii care s-au confruntat cu această problemă să se adreseze din nou operatorului de distribuție DEER în vederea soluționării favorabile a cererilor lor.

Deputat Florin Roman, vicepreședinte al Camerei Deputatilor


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Politică Administrație

Comunicat de presă| Marius Hațegan, vicepreședinte CJ Alba: Alba, primul județ din România care a semnat finanțarea pe Programul Anghel Saligny

Publicat

în

Comunicat de presă| Marius Hațegan, vicepreședinte CJ Alba: Alba, primul județ din România care a semnat finanțarea pe Programul Anghel Saligny

Suma alocată județului nostru pentru investiții este de 1.173.987.000 RON, din care 503.137.000 RON pentru apă-canal și 670.850.000 RON pentru infrastructura rutieră.

Din această sumă, CJ Alba va primi 137 milioane, pentru proiectele:

1. Reabilitare DJ 705 Zlatna – Almașu Mare – 31,1 mil. RON;
2. Modernizare și consolidare DJ 107 V Sânmiclăuș – Alecuș – 24,9 mil. RON;
3. Modernizare DJ 107 K Întregalde – Bârlești (Mogoș) – 24,9 mil. RON;
4. Modernizare DJ 106 K Vingard – Ohaba – 28,8 mil. lei;
5. Modernizare DJ 142 N Căpâlna de Jos – Sânmiclăuș – 3,8 mil. RON;
6. Modernizare DJ 704 A, DN 7 – Pianu de Jos – 15,3 mil. RON;
7. Pod peste DJ 107 la Colibi – 4,3 mil. RON;
8. Modernizare DJ 107 H Coșlariu Nou – DN 1 – 3,8 mil. RON.

Elit - Gustul Desăvârșit

Municipiului Alba Iulia îi revin 43 milioane RON:

1. Extindere rețea apă și canalizare zona Orizont – 6,947 mil. RON;
2. Extindere canalizare pluvială Micești – 3,837 mil. RON;
3. Extindere rețea de apă și canalizare zona Emil Racoviță – 13,9 mil. RON;
4. Modernizare străzi zona Arex – 18,2 mil. RON.

Toate UAT-urile din județ vor primi finanțare prin intermediul acestui program.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare