Claudiu Răcuci (PNL): Al treilea Guvern MINUS trebuie demis prin moțiunea de cenzură depusă astăzi de PNL

Deputatul PNL Claudiu Răcuci susține că orice parlamentar responsabil față de cei care l-au votat ar trebui să voteze pentru moțiunea de cenzură depusă astăzi de PNL, deoarece și al treilea guvern propus de Liviu Dragnea a adus numai minusuri în viața românilor:

„Guvernul PSD-ALDE înseamnă MINUS pentru buzunarele tuturor românilor, deoarece prețurile au crescut în ultimul an cu peste 5,4% la nivel global, iar pentru legume și fructe prețurile au crescut și cu peste 18%. Românii cumpără astăzi mai puțin decât în urmă cu doi ani. În special alimentele au lovit cel mai putenic în buzunarele lor.

Până să vină la guvernare PSD-ADLE, ceea ce cumpăra cetățeanul de la piață cu 80 de lei, acum costă 100 de lei sau poate și mai bine. Benzina e mai scumpă cu peste 1 leu pe litru, cartofii s-au scumpit cu peste 50 de bani pe kg, iar fructele românești au ajuns un lux. Carne, doar de sărbători și atunci cu porția! Așadar, un mare MINUS în farfurie!
Guvernul Dragnea 3 înseamnă MINUS pentru pensionari, deoarece le-a confiscat jumătate din majorarea punctului de pensie, la care erau îndreptățiți, potrivit prevederilor Legii pensiilor, de la 1 ianuarie 2018.

Guvernul MINUS a adus, prin prostia denumită ”revoluție fiscală”, salarii mai mici pentru 1,9 milioane de români care lucrează în sectorul privat, ale căror contracte de muncă nu s-au modificat pentru a suporta supra-sarcina fiscală pusă pe angajat.

Dragnea și PSD înseamnă MINUS 14 Km de autostradă, deoarece, pe Autostrada Sebeş-Turda, au fost inauguraţi cu fast, în anul 2017, 15 km de autostradă şi, pe aceeaşi autostradă, Sebeş-Turda, stau în continuare închişi 29 de Km, deşi sunt finalizaţi, dar pe care nu se poate circula pentru că au fost construiţi extrem de prost!

Guvernul Dragnea 3 înseamnă MINUS 8 spitale regionale de urgență, adică MINUS 8.000 de posibilități de tratare a pacienților, pentru că Guvernul Minus nu știe, nu poate și nu vrea să ia fondurile europene nerambursabile!

Guvernul PSD-ALDE cu numărul 3 înseamnă MINUS 500 de școli care vor fi închise de la toamnă, deși Dragnea și Tăriceanu au promis că vor construi 2.500 de școli și grădinițe noi.

Un guvern care a adus numai MINUS în viața românilor nu trebuie să mai rămână nici măcar 1 minut în funcție. Am toată încrederea că, dacă vor fi lăsați să voteze, chiar și parlamentarii PSD-ALDE vor vota împotriva unui guvern de care ne rușinăm cu toții!”

Claudiu-Vasile RĂCUCI, deputat PNL

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

17 ianuarie 2021, 21 de ani de la moartea lui Ion Rațiu, politicianul al cărui papion a devenit simbolul democrației

*”Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge, ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine“,… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

3 Comentarii

Cici 20 iunie 2018 at 14:40

Dacă era PNL la guvernare bănuiesc ca nu era nici o problema, nu? Hotul striga hotul

danut 21 iunie 2018 at 19:44

fortza psd!fortza liviu dragnea

pedelistul ...liberal 22 iunie 2018 at 17:02

Da mai Racuci ! Ar fi bine sa vina Guvernul lui Johanis ca sa mai taie din prea multu` salariilor bugetarilor (cei mai multi de dreapta – nu ?), sa mai creasca cu 20-50% taxele si impozitele (inclusiv alea locale – nu ?), ca sa aiba din…ce da pe la firmele vostre contractante de servicii de…tot felul ! Si …sa mai ramana cat mai mult …”de luat parandarat” ….totodata cu indeplinirea cerintelor FMI si BM ca romanii sa ramana cel mai prost platiti cetateni din intregul si noul Reich german !

Comentariile sunt oprite