Rămâi conectat

Politică Administrație

Claudiu Răcuci (PNL): Al treilea Guvern MINUS trebuie demis prin moțiunea de cenzură depusă astăzi de PNL

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul PNL Claudiu Răcuci susține că orice parlamentar responsabil față de cei care l-au votat ar trebui să voteze pentru moțiunea de cenzură depusă astăzi de PNL, deoarece și al treilea guvern propus de Liviu Dragnea a adus numai minusuri în viața românilor:

„Guvernul PSD-ALDE înseamnă MINUS pentru buzunarele tuturor românilor, deoarece prețurile au crescut în ultimul an cu peste 5,4% la nivel global, iar pentru legume și fructe prețurile au crescut și cu peste 18%. Românii cumpără astăzi mai puțin decât în urmă cu doi ani. În special alimentele au lovit cel mai putenic în buzunarele lor.

Până să vină la guvernare PSD-ADLE, ceea ce cumpăra cetățeanul de la piață cu 80 de lei, acum costă 100 de lei sau poate și mai bine. Benzina e mai scumpă cu peste 1 leu pe litru, cartofii s-au scumpit cu peste 50 de bani pe kg, iar fructele românești au ajuns un lux. Carne, doar de sărbători și atunci cu porția! Așadar, un mare MINUS în farfurie!
Guvernul Dragnea 3 înseamnă MINUS pentru pensionari, deoarece le-a confiscat jumătate din majorarea punctului de pensie, la care erau îndreptățiți, potrivit prevederilor Legii pensiilor, de la 1 ianuarie 2018.

Guvernul MINUS a adus, prin prostia denumită ”revoluție fiscală”, salarii mai mici pentru 1,9 milioane de români care lucrează în sectorul privat, ale căror contracte de muncă nu s-au modificat pentru a suporta supra-sarcina fiscală pusă pe angajat.

Dragnea și PSD înseamnă MINUS 14 Km de autostradă, deoarece, pe Autostrada Sebeş-Turda, au fost inauguraţi cu fast, în anul 2017, 15 km de autostradă şi, pe aceeaşi autostradă, Sebeş-Turda, stau în continuare închişi 29 de Km, deşi sunt finalizaţi, dar pe care nu se poate circula pentru că au fost construiţi extrem de prost!

Guvernul Dragnea 3 înseamnă MINUS 8 spitale regionale de urgență, adică MINUS 8.000 de posibilități de tratare a pacienților, pentru că Guvernul Minus nu știe, nu poate și nu vrea să ia fondurile europene nerambursabile!

Guvernul PSD-ALDE cu numărul 3 înseamnă MINUS 500 de școli care vor fi închise de la toamnă, deși Dragnea și Tăriceanu au promis că vor construi 2.500 de școli și grădinițe noi.

Un guvern care a adus numai MINUS în viața românilor nu trebuie să mai rămână nici măcar 1 minut în funcție. Am toată încrederea că, dacă vor fi lăsați să voteze, chiar și parlamentarii PSD-ALDE vor vota împotriva unui guvern de care ne rușinăm cu toții!”

Claudiu-Vasile RĂCUCI, deputat PNL


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba Deoarece rețeaua existentă nu acoperă întreaga rază a comunei Daia Română, administrația se pregătește de reabilitarea și extinderea rețelei de alimentare cu apă sau apă uzată. Se propune realizarea rețelei de alimentare cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea