Claudiu Oara (Performanţa Ighiu), curtat insistent de Unirea Alba Iulia! Medeşan şi-a reziliat contractul cu formaţia lui Mihai Manea

Atacantul Caudiu Oara (29 de ani), ce aparţine de Performanţa Ighiu, este curtat insistent în această iarnă de Unirea Alba Iulia, echipa care l-a lansat în fotbal.

De altfel, formaţia din Cetatea Marii Uniri are pe lista de achiziţii şi alţi doi jucători de la o altă conjudeţeană, atacantul Silviu Mureşan şi mijlocaşul Daniel Lupşan. Şi în cazul acestora este vorba de reveniri în „alb-negru”, ambii aflându-se sub contract cu Industria Galda.

Surse apropiate fotbalistului ce a marcat şase goluri în prima parte a campionatului pentru ocupanta locului secund susţin că vârful este de acord cu revenirea în „Cetate”, totul depinzând însă de gruparea ighiană. „Ştim de interesul Unirii pentru Claudiu Oara. Nu ne vom opune, dar în niciun caz nu o să-l cedăm gratis, aşteptăm negocierile concrete„, a menţionat Armando Popescu, oficialul Performanţei.

Şi alţi jucători ai Ighiului nu duc lipsă de oferte în intersezon: Fetiţa este dorit de Adrian Falub la „U” Cluj (ce ar achiziţiona golgheterul principalei contracandidate), Iclănzan şi Unguru sunt pe lista liderului din Seria a 4-a, ACS Şirineasa, iar juniorul Seiwerth are oportunitatea să plece în eşalonul superior, la ASU Poli Timişoara sau Ripensia Timişoara. Cu siguranţă, Iclănzan va continua la Performanţa, însă în cazul mijlocaşului se ia în calcul o despărţire, în funcţie de negocieri, ţinând cont şi de reducerea bugetului pentru retur la formaţia din Alba, aşteptându-se o ofertă concretă.

În acelaşi context, anunţăm prima plecare din efectivul formaţiei conduse de Mihai Manea, aceea a apărătorului lateral Medeşan (adus în vară de la Hermannstadt), care şi-a reziliat recent înţelegerea cu divizionara terţă.

Performanţa Ighiu are fixată reunirea în 22 ianuarie, iar primele amicale sunt cu FC Hermannstadt (24 ianuarie) şi Hermannstadt 2 (3 şi 7 februarie), CFR Cluj 2 (14 şi 24 februarie)

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...