Rămâi conectat

Actualitate

Circulația pe Transalpina și Transfăgărășan se ÎNCHIDE începând de joi: Sectoare de drum care vor fi vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Circulația pe Transalpina și Transfăgărășan se ÎNCHIDE începând de joi: Sectoare de drum care vor fi vizate

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că, având în vedere cele mai recente prognoze meteorologice, sectoare de drum de pe Transalpina şi Transfăgărăşan vor fi închise începând de joi, de la ora 7:00, relatează News.ro.

„Având în vedere ultimele prognoze meteorologice şi pentru siguranţa participanţilor la trafic s-a luat decizia ca, începând de joi, 17.11.2022, ora 07:00, circulaţia rutieră să fie interzisă pentru toate categoriile de autovehicule pe următoarele sectoare de drum: DN 67C (Transalpina) între Rânca şi Obârşia Lotrului (km 34+800 – km 59+800); DN 7C (Transfăgărăşan) între Piscu Negru şi Cabana Bâlea Cascadă (km 104+000 – 130+800)”, anunţă luni CNAIR.

CNAIR afirmă că a reuşit în acest an, printr-un efort susţinut şi cu ajutorul condiţiilor meteo favorabile, să menţină circulaţia deschisă pe aceste rute montane o perioadă de timp mai lungă decât de obicei, însă prioritatea o reprezintă integritatea şi viaţa celor care merg pe drum.

Reprezentanții CNAIR recomandă conducătorilor auto care tranzitează în această perioadă rute montane să aibă autoturismele echipate de iarnă, să circule cu atenţie şi să respecte semnalizările şi atenţionările oficiale.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 şi pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de Facebook https://www.facebook.com/cnadnr/.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea