Ciprian Bucea, aflat la a patra tentativă de suicid, a fost convins din nou să nu se arunce de pe clădirea Alba Pam

Polițiștii și pompierii din Alba Iulia au intrat fost alertați, luni seara, în legătură cu o tentativă de suicid, incident produs în apropierea gării.

tentativa suicid (3)Ajunși la locul evenimentului au constatat că un bărbat s-a urcat pe clădirea Alba Pam, și amenința că se aruncă în gol. La o cercetare mai atentă, aceștia au constatat că este vorba de o mai veche ”cunoștință” de-a lor – Ciprian Bucea, care și-a făcut un adevărat obicei să protesteze în acest mod, împotriva greutăților prin care trece, pe care l-au convins destul de repede să coboare.

Ciprian este din Ploiești, are domiciliul în județul Alba – Câmpeni și locuiește temporar în Centrul Social de Urgență, pentru persoane fără adăpost, din apropierea gării Alba Iulia. Se pare că el suferă de o boală psihică și este la a 4-a ”ispravă” de acest fel, ultima având loc în urmă cu două săptămâni, când a anunțat că se aruncă de pe o clădire aflată în construcție, situată pe B-dul Republicii. Celelalte două incidente s-au produs în toamna anului trecut și în luna martie a acestui an, când a amenințat că se aruncă de pe clădirea AlbaPam din apropierea Gării.

De fiecare dată, Ciprian și-a cerut scuze pentru gestul său și a explicat că s-a gândit la sinucidere deoarece nu își găsește un loc de muncă, trăiește foarte greu, de pe o zi pe alta, și nu mai poate suporta o astfel de viață.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

10 Comentarii

dolfi 25.05.2015 at 22:25

dar lasati-l sa faca ceea ce vrea sa faca… nu mai ardeti banii publici de pomana… daca e vreun accident sau incediu si voi va uitati in c*rul acestui defect si vor muri oameni cum e???

ilie de la uzina 26.05.2015 at 8:50

dolfi, daca viata te va duce vreodata in situatia unei depresii severe, si vei sta cocotat pe o cladire, vom cere isu sa urmeze sfatul tau.
umanitate dolfi.omul are probleme.financiare, psihice.dar cati nu au.
asta nu inseamna ca ne abandonam semenii.incercam sa ii ajutam.

Io Nescu 26.05.2015 at 9:30

da domnule, are probleme…. La ce pregatire profesionala are, e deprimat ca nu-l pune nimeni director. Sunt strazi de maturat, masini de spalat, etc, etc. Or fi sub demitatea acestui semen de-al tau.
dolfi are dreptate.

Tulai 26.05.2015 at 7:42

” dolfi ” e cumva o derivatie de la Adolf ?

jean 26.05.2015 at 7:48

eu zic sa daramati moara!

Salvatore 26.05.2015 at 9:41

Bravo jeane ! Eu zic sa facem toate cladirile una cu pamantul, pentru orce eventualitate !

atb 26.05.2015 at 11:10

…in primul rand cladirea nu era Alba Pam …era tocmai cea de vizavi ..hotelul in constructie …am trecut ieri prin zona si am vazut incidentul ….cat despre a 4-a tentativa ….sincer inteleg ca sunt oameni cu probleme psihice , dar la a – 4 a tentativa …pai lasati-l sa zboare dragilor …mai nou s-au invatat toti sa se catere pe cladiri ..Zboara puiule zboara ….

Horea 26.05.2015 at 11:15

Mai zilele trecute, Raed Arafat spunea ca sinuciderea este de fapt o optiune a fiecarei persoane.
Asa ca …

Horia nebunu' 26.05.2015 at 12:48

Trebuiau cei de la ISU sa ii dea headshot.

Pilu 26.05.2015 at 19:07

Ia sa-l bage la Galda sa vezi cum isi revine. Garantat.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...