Ciprian Bucea, aflat la a patra tentativă de suicid, a fost convins din nou să nu se arunce de pe clădirea Alba Pam

Paul Voicu - Primar 2020

Polițiștii și pompierii din Alba Iulia au intrat fost alertați, luni seara, în legătură cu o tentativă de suicid, incident produs în apropierea gării.

tentativa suicid (3)Ajunși la locul evenimentului au constatat că un bărbat s-a urcat pe clădirea Alba Pam, și amenința că se aruncă în gol. La o cercetare mai atentă, aceștia au constatat că este vorba de o mai veche ”cunoștință” de-a lor – Ciprian Bucea, care și-a făcut un adevărat obicei să protesteze în acest mod, împotriva greutăților prin care trece, pe care l-au convins destul de repede să coboare.

ELIT

Ciprian este din Ploiești, are domiciliul în județul Alba – Câmpeni și locuiește temporar în Centrul Social de Urgență, pentru persoane fără adăpost, din apropierea gării Alba Iulia. Se pare că el suferă de o boală psihică și este la a 4-a ”ispravă” de acest fel, ultima având loc în urmă cu două săptămâni, când a anunțat că se aruncă de pe o clădire aflată în construcție, situată pe B-dul Republicii. Celelalte două incidente s-au produs în toamna anului trecut și în luna martie a acestui an, când a amenințat că se aruncă de pe clădirea AlbaPam din apropierea Gării.

De fiecare dată, Ciprian și-a cerut scuze pentru gestul său și a explicat că s-a gândit la sinucidere deoarece nu își găsește un loc de muncă, trăiește foarte greu, de pe o zi pe alta, și nu mai poate suporta o astfel de viață.

Mihail David - 2020

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

10 Comentarii

dolfi 25 mai 2015 at 22:25

dar lasati-l sa faca ceea ce vrea sa faca… nu mai ardeti banii publici de pomana… daca e vreun accident sau incediu si voi va uitati in c*rul acestui defect si vor muri oameni cum e???

ilie de la uzina 26 mai 2015 at 8:50

dolfi, daca viata te va duce vreodata in situatia unei depresii severe, si vei sta cocotat pe o cladire, vom cere isu sa urmeze sfatul tau.
umanitate dolfi.omul are probleme.financiare, psihice.dar cati nu au.
asta nu inseamna ca ne abandonam semenii.incercam sa ii ajutam.

Io Nescu 26 mai 2015 at 9:30

da domnule, are probleme…. La ce pregatire profesionala are, e deprimat ca nu-l pune nimeni director. Sunt strazi de maturat, masini de spalat, etc, etc. Or fi sub demitatea acestui semen de-al tau.
dolfi are dreptate.

Tulai 26 mai 2015 at 7:42

” dolfi ” e cumva o derivatie de la Adolf ?

jean 26 mai 2015 at 7:48

eu zic sa daramati moara!

Salvatore 26 mai 2015 at 9:41

Bravo jeane ! Eu zic sa facem toate cladirile una cu pamantul, pentru orce eventualitate !

atb 26 mai 2015 at 11:10

…in primul rand cladirea nu era Alba Pam …era tocmai cea de vizavi ..hotelul in constructie …am trecut ieri prin zona si am vazut incidentul ….cat despre a 4-a tentativa ….sincer inteleg ca sunt oameni cu probleme psihice , dar la a – 4 a tentativa …pai lasati-l sa zboare dragilor …mai nou s-au invatat toti sa se catere pe cladiri ..Zboara puiule zboara ….

Horea 26 mai 2015 at 11:15

Mai zilele trecute, Raed Arafat spunea ca sinuciderea este de fapt o optiune a fiecarei persoane.
Asa ca …

Horia nebunu' 26 mai 2015 at 12:48

Trebuiau cei de la ISU sa ii dea headshot.

Pilu 26 mai 2015 at 19:07

Ia sa-l bage la Galda sa vezi cum isi revine. Garantat.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...