Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Ciprian Bucea, aflat la a patra tentativă de suicid, a fost convins din nou să nu se arunce de pe clădirea Alba Pam

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii și pompierii din Alba Iulia au intrat fost alertați, luni seara, în legătură cu o tentativă de suicid, incident produs în apropierea gării.

tentativa suicid (3)Ajunși la locul evenimentului au constatat că un bărbat s-a urcat pe clădirea Alba Pam, și amenința că se aruncă în gol. La o cercetare mai atentă, aceștia au constatat că este vorba de o mai veche ”cunoștință” de-a lor – Ciprian Bucea, care și-a făcut un adevărat obicei să protesteze în acest mod, împotriva greutăților prin care trece, pe care l-au convins destul de repede să coboare.

Ciprian este din Ploiești, are domiciliul în județul Alba – Câmpeni și locuiește temporar în Centrul Social de Urgență, pentru persoane fără adăpost, din apropierea gării Alba Iulia. Se pare că el suferă de o boală psihică și este la a 4-a ”ispravă” de acest fel, ultima având loc în urmă cu două săptămâni, când a anunțat că se aruncă de pe o clădire aflată în construcție, situată pe B-dul Republicii. Celelalte două incidente s-au produs în toamna anului trecut și în luna martie a acestui an, când a amenințat că se aruncă de pe clădirea AlbaPam din apropierea Gării.

De fiecare dată, Ciprian și-a cerut scuze pentru gestul său și a explicat că s-a gândit la sinucidere deoarece nu își găsește un loc de muncă, trăiește foarte greu, de pe o zi pe alta, și nu mai poate suporta o astfel de viață.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO: Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept” În data de 17 aprilie, o îngrijitoare de la grădinița „Piticot” din Cugir ar fi fost agresată, mai exact lovită cu pumnul în față, de către o mămică nervoasă, așa cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea