Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Cinci șoferi au rămas PIETONI, ieri, în urma unei acțiuni IPJ Alba, împotriva vitezei excesive. 52 de persoane, sancționate în total

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

52 de şoferi au fost sancţionaţi, ieri, 9 iulie 2021, pentru depăşirea limitei legale de viteză. Poliţiştii recomandă conducătorilor auto să respecte limitele legale de viteză şi le reamintesc că viteza excesivă sau neadaptată la condiţiile de drum reprezintă una dintre principalele cauze generatoare de accidente rutiere, în ţara noastră.

La data de 9 iulie 2021, Serviciul Rutier Alba a organizat, pe raza întregului judeţ, o acţiune ce a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere datorate vitezei excesive.

În cadrul acestei acţiuni au fost depistaţi şi sancţionaţi contravenţional, 52 de conducători auto care au depăşit limita legală de viteză, iar alți 24 de șoferi au fost amendaţi pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Complementar sancţiunilor contravenţionale, poliţiştii au dispus măsura reţinerii permisului de conducere faţă de 5 conducători auto şi au retras 5 certificate de înmatriculare.

Au fost constatate trei infracțiuni la regimul rutier.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea