Cinci căutători de fier vechi din Sebeș, surprinși și amendați de jandarmi în incinta unui şantier din municipiu

Cinci persoane au fost surprinse de jandarmi în incinta unui şantier din municipiul Sebeş şi au fost sancţionate contravenţional.

Potrivit Jandarmeriei Alba, oamenii legii “au fost solicitaţi să intervină chiar de unul dintre muncitori deoarece, ignorând faptul că ar fi putut să fie răniţi de utilajele în funcţiune, cinci bărbaţi intenţionau să colecteze fier vechi din pământul proaspăt excavat. Jandarmii au intervenit de urgenţă, i-au depistat pe intruşi, le-au explicat norma legală pe care o încălcaseră şi le-au indicat să evite pe viitor să se expună la situaţii de risc la adresa integrităţii sau chiar a vieţii.  Identificaţi ca fiind S.M. (32 de ani), C.G. (29 de ani), B.I. (26 de ani), G.V.G. (47 de ani) şi T.D. (36 de ani), toţi domiciliaţi în municipiul Sebeş, cei cinci au fost sancţionaţi contravenţional cu avertisment scris.”

ELIT

Reprezentanții Jandarmeriei fac apel la cetăţeni să evite să pătrundă ilegal în instituţii sau societăţi comerciale, oricât de tentant ar fi câştigul material, deoarece, pe de o parte, riscă să fie sancţionaţi contravenţional sau penal, iar pe de alta, se pot expune unor situaţii de mare risc la adresa sănătăţii.  Totodată atrag atenţia că echipaje din cadrul Jandarmeriei Alba vor acţiona ferm pentru descurajarea unor astfel de comportamente şi, în toate situaţiile, vinovaţii vor răspunde conform prevederilor legale.

foto arhivă

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...