Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cifră de afaceri de 7,5 milioane de dolari la Fabrica de Arme Cugir

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

„Delegaţia Fabricii de Arme din Cugir la Târgul de Armament din SUA a avut drept principal scop încheierea de noi contracte cu partenerul american dar şi negocierea contractului aflat în derulare”, ne-a declarat ing. Radu Roşian, administrator special la Fabrica de Arme şi UM Cugir.
Potrivit lui Roşian, pentru Fabrica de Arme au fost rediscutate preţurile pentru produsele noi, astfel că în urma creşterii de preţ obţinut de firma cugireană cifra de afaceri se situează lunar la 750 mii de dolari.
În acest context, administratorul special le cere managerilor unităţii şi tuturor salariaţilor, mobilizare exemplară în ceea ce priveşte calitatea produselor şi respectarea termenelor de livrare, astfel încât contractele să fie onorate conform clauzelor stabilite de comun acord. „Referitor la Uzina Mecanică Cugir, se impune identificarea unor pieţe pentru muniţie calibru NATO, cât şi pentru pistolul 9 x 19 milimetri, perspectivă din păcate nu atât de optimistă, întrucât preţurile de producţie ne scot de pe piaţa actuală”, a precizat Roşian.
În ceea ce priveşte impresiile despre vizita la Târgul de Armament, Roşian susţine că este cea mai mare expoziţie de arme organizată de americani pentru piaţa civilă. Prin intermediul importatorului armelor de la Cugir, cele două uzine sunt bine reprezentate, „CENTURY 2000” având cel mai mare stand din expoziţie. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO| Masa Populară de 1 Decembrie 2023 la Alba Iulia: Bucătarii au pregătit peste O TONĂ de varză cu cârnați pentru oamenii veniți în Cetatea Marii Uniri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Masa Populară de 1 Decembrie 2023 la Alba Iulia: Bucătarii au pregătit peste O TONĂ de varză cu cârnați pentru oamenii veniți în Cetatea Marii Uniri

La Alba Iulia, Ziua Națională a României a fost sărbătorită printr-un eveniment deosebit, zeci de bucătari pregătind peste 5000 de porții de mâncare în curtea Palatului Princiar, pentru oaspeții orașului.

Citește și: MESAJE de ZIUA NATIONALA, 1 DECEMBRIE 2023. SMS-uri, felicitări, urări și mesaje pe care le puteți trimite prietenilor

Primăria Alba Iulia a ales să ofere varză cu cârnați în cadrul mesei populare.

Evenimentul a avut loc în curtea Palatului Princiar, unde douăzeci de bucătari s-au implicat în prepararea a peste 1000 de kilograme de varză și aproximativ 450 de kilograme de cârnați.

Mâncarea a fost gătită cu pasiune în ceaune, iar atât turiștii, cât și localnicii au avut ocazia să deguste din bucatele pregătite cu grijă de echipa de bucătari.

Citește și: 1 DECEMBRIE 2023, la Alba Iulia. PROGRAMUL manifestărilor de ZIUA NAȚIONALĂ a ROMÂNIEI: Paradă militară, concerte și foc de artificii

Servirea delicioasei mese de varză cu cârnați a avut loc la ora 15.30, imediat după parada militară conform programului stabilit.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare