Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CFR Cluj – Metalurgistul Cugir 8-0 (6-0) *Eșec usturător în amicalul cu prim-divizionara din Gruia!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

coroianMetalurgistul Cugir a suferit o aspră corecție în amicalul cu CFR Cluj, pierzând la un scor de maidan, 0-8 (0-6).

Remiza rușinoasă din primul amical 1-1 cu Sănătatea Cluj, l-a ambiţionat pe antrenorul Eugen Trică. Astfel, echipa „feroviară” arată o schimbare clară de atitudine, în meciul de pregătire disputat, împotriva formaţiei de liga a III-a, Metalurgistul Cugir.

Am întâlnit o echipă de Liga 1, foarte puternică, ce a terminat turul pe locul secund. Normal că nu suntem bucuroși după un asemenea eșec drastic. La urma urmei suntem în perioada de pregătire și căutăm soluții„, a spus Bogdan Petric, directorul sportiv al Cugirului.

Gruparea de sub Drăgana a fost victima setei de răzbunare a CFR-ului care a umplut plasa adversarilor. Pentru Metalurgistul au evoluat: Gurincu – Tăban, Șt. Radu, Avramescu, Medeșan – M. Neagu, Necșulescu, Piko, G. Goronea – Cîrstean, Al. Varga; au mai intrat Lăncrănjan, Iovănescu, Al. Kilin, Negru și Crișan (au lipsit din motive medicale Itu, Bold, Șuteu).

De luni, Metalurgistul Cugir intră în cantonament la domiciliu, iar miercuri este un nou amical la FC Caransebeș.

Metalurgistul Cugir 1În minutul 10, scorul era deja 3-0 pentru CFR, iar la pauză a fost 6-0, după golurile lui Jakolis, Costea (2) şi Jazvic (3). Trică a avut grijă să-l responsabilizeze şi totodată să-l premieze pe Ciprian Deac, care a ales să rămână în Gruia, oferindu-i banderola de căpitan. După pauză au înscris nou-veniții Arnăutu și Frițulescu, iar albaiulianul Mincă a fost noul căpitan al clujenilor.

CFR în prima repriză: Vâtcă – Savin, Larie, Tînc, Camora – Muniru, Petrucci – Deac, Costea, Jakolis – Jazvic.

CFR în repriza a doua: Mincă – Savin, Ene, Tînc, Răzvan Pop – Veres Szilard, Stana – Firţulescu, Arnăutu, Păun – Carter.

Foto-text: stiridesport


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj 2-3 (1-0), în ultima rundă a turului în play-out | „Roș-albaștrii”, eșec după ce au condus cu 2-0!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eșec neverosimil pentru Metalurgistul Cugir, 2-3 (1-0) pe propriul teren cu Viitorul Cluj, asta după ce gazdele au condus cu 2-0 și au primit 3 goluri în actul secund în mai puțin de 10 minute În minutul 15, căpitanul gazdelor, Tudor Șaucă a deschis scorul (șut din voleu), iar Vitinha (60, reluare cu capul la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea