Rămâi conectat

Actualitate

CFR Călători vinde online bilete de călătorie internaţională. Ele pot fi primite prin curier, sau ridicate de la gară

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De la începutul acestui an, CFR Călători a deschis vânzarea online pentru bilete de călătorie internaţională. Călătorii trebuie fie să se deplaseze însă până la gară să le ridice, sau pot opta să le primească prin curier.

Achiziţionarea biletelor pentru destinaţii internaţionale se poate face de pe site-ul http://www.cfrcalatori.ro, prin aplicaţia Cumpără bilete de tren online / Trafic internaţional sau direct de pe linkul – https://bileteinternationale.cfrcalatori.ro.

Aplicaţia permite cumpărarea online a biletelor internaţionale pentru călătorii simple sau călătorii dus-întors. De asemenea, se pot achiziţiona bilete şi pentru o relaţie internă dintr-o ţară străină sau pentru relaţii între două ţări străine.

Cumpărarea online a biletelor pentru destinaţiile internaţionale este posibilă într-un interval care poate varia de la o anticipaţie maximă de 3 luni, până la: 48 ore înainte de începerea călătoriei, dacă se alege ridicarea biletelor de la o staţie/agenţie CFR Călători; 8 zile înainte de începerea călătoriei, dacă se alege livrarea biletelor prin curier. În situaţia în care călătoria include trenuri din traficul local, cumpărarea cu anticipaţie este de maximum 1 lună.

Pentru efectuarea călătoriei cu biletele internaţionale cumpărate online, călătorul trebuie să intre în posesia acestor documente de transport fie prin ridicarea lor dintr-o staţie CFR, fie prin livrarea prin curier, la alegerea călătorului în momentul efectuării comenzii.

În prezent, staţiile CFR de unde se pot ridica biletele internaţionale sunt: Bucureşti Nord, Constanţa, Timişoara, Arad, Deva, Braşov, Sfântu Gheorghe, Predeal, Cluj Napoca, Oradea, Baia Mare, Satu Mare, Craiova, Târgu Jiu, Bistriţa şi Lugoj, urmând ca activitatea de ridicare să fie extinsă şi în alte staţii

Sursa: adevarul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații

Ziarul Unirea

Publicat

în

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații În perioada 23-30 aprilie sunt instituite restricții de circulație pe banda 2 a Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, între kilometrii 45+500 și 45+800 de metri, calea 2 (sens Turda-Sebeș). Citește și: FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea