Cetățeanul olandez cu rezidență în Ocna Mureş, suspectat că și-a violat nepotul în vârstă de 5 ani, a fost ARESTAT preventiv

Cetățeanul olandez în vârstă de 77 de ani, cu rezidență în orașul Ocna Mureș, suspectat că și-a violat nepotul în vârstă de 5 ani, a fost ARESTAT preventiv. 

Arestarea preventivă pentru 30 de zile a fost dispusă de către Judecătoria Aiud, la cererea Parchetului. Sentința nu e definitivă și poate fi atacată în termen de 48 de ore la Tribunalul Alba.

Bărbatul se numeşte Derk de Jong şi avea rezidenţă în oraşul Ocna Mureş din judeţul Alba, unde locuieşte de 9 ani.  Victima acestuia a fost un băiat de 5 ani, care îi era nepot, astfel încât infracţiunea are o conotaţie agravantă. Se pare că acest l-a adus pe nepotul său în vacanţă în România şi l-a agresat sexual.

Pentru obţinerea de probe, poliţiştii au făcut o percheziţie la locuinţa din Ocna Mureş a cetăţeanului olandez, în urma căreia au ridicat un calculator şi mai multe mijloace de stocare. Poliţia a fost sesizată de vecinii acestuia. O femeie a povestit că într-o seară a văzut lumina aprinsă în locuinţa olandezului, s-a uitat pe geam şi l-a văzut pe bătrân şi pe copil dezbrăcaţi. Femeia l-a chemat pe soţul ei care a filmat scena după care au anunţat poliţia.

Derk de Jong era predicator penticostal şi s-a stabilit în Ocna Mureş acum 9 ani, după ce înainte venise în România cu ajutoare pentru copiii săraci. Olandezul a început să predice în bisericile din zonă şi a câştigat rapid încrederea localnicilor. Acesta a mai predicat şi în alte ţări, cum ar fi Belarus, SUA sau Filipine.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

Ok 16 mai 2018 at 21:56

Cetateanul olandez este PASTOR.
Așa au anunțat la TV

nu va lasati dusi de nas 17 mai 2018 at 13:42

TV -ul manipuleaza…. Nu este adevarat. Daca intra cineva intr-o Biserica nu poti sa il poti da afara .Dansul nu este recunoscut de nicio Biserica. Pe de alta parte Biserica protestanta are la baza sfanta scriptura care condamna cu fermitate orice persoana care nu traieste in randuiala.

codru 17 mai 2018 at 14:56

Dacă era vorba despre ortodoxi era cutremur la comentarii.
Doamne ferește și nu ne lua mințile…!

Nelutu l. 17 mai 2018 at 21:02

Era un olandez in primul rand care nu apartinea de nicio biserica din Ocna Mures . In al 2 lea rand nu e încă condamnat e doar presupus. 3. Infractorii nu au culoare , religie etc . Ei sunt infractori. Punct. 4. Daca era ortodox nu se specifica religia lui. Se musamaliza …

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...