Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cetățeanul olandez cu rezidență în Ocna Mureş, suspectat că și-a violat nepotul în vârstă de 5 ani, a fost ARESTAT preventiv

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cetățeanul olandez în vârstă de 77 de ani, cu rezidență în orașul Ocna Mureș, suspectat că și-a violat nepotul în vârstă de 5 ani, a fost ARESTAT preventiv. 

Arestarea preventivă pentru 30 de zile a fost dispusă de către Judecătoria Aiud, la cererea Parchetului. Sentința nu e definitivă și poate fi atacată în termen de 48 de ore la Tribunalul Alba.

Bărbatul se numeşte Derk de Jong şi avea rezidenţă în oraşul Ocna Mureş din judeţul Alba, unde locuieşte de 9 ani.  Victima acestuia a fost un băiat de 5 ani, care îi era nepot, astfel încât infracţiunea are o conotaţie agravantă. Se pare că acest l-a adus pe nepotul său în vacanţă în România şi l-a agresat sexual.

Pentru obţinerea de probe, poliţiştii au făcut o percheziţie la locuinţa din Ocna Mureş a cetăţeanului olandez, în urma căreia au ridicat un calculator şi mai multe mijloace de stocare. Poliţia a fost sesizată de vecinii acestuia. O femeie a povestit că într-o seară a văzut lumina aprinsă în locuinţa olandezului, s-a uitat pe geam şi l-a văzut pe bătrân şi pe copil dezbrăcaţi. Femeia l-a chemat pe soţul ei care a filmat scena după care au anunţat poliţia.

Derk de Jong era predicator penticostal şi s-a stabilit în Ocna Mureş acum 9 ani, după ce înainte venise în România cu ajutoare pentru copiii săraci. Olandezul a început să predice în bisericile din zonă şi a câştigat rapid încrederea localnicilor. Acesta a mai predicat şi în alte ţări, cum ar fi Belarus, SUA sau Filipine.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea