Rămâi conectat

Curier Județean

Cetățean german cercetat pentru conducere sub influența alcoolului după ce s-a răsturnat cu mașina în șanț

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii Postului de Politie Vințu de Jos, au fost sesizați miercuri, 31 octombrie, la ora 19.50, cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Național 7,  pe ruta Sebeș către Deva.

Echipa operativă deplasată la fața locului a constat că Eugen W., cetățean german, a condus autoturismul fiind în stare vădită de ebrietate și, pierzând controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în șanțul de pe partea dreaptă a DN 7 pe direcția sa de mers.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,08 mg/l alcool pur în aer expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean Alba, unde i-au fost recoltate 2 probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de Eugen W. au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Sauvignon Blanc, sec, din 2023 de la Ciumbrud este sortimentul câștigător la Concursul de Vinuri Dedicat Micilor Porducători din Alba: Ce alte vinuri au mai fost premiate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Sauvignon Blanc, sec, din 2023 de la Ciumbrud este sortimentul câștigător la Concursul de Vinuri Dedicat Micilor Porducători din Alba: Ce alte vinuri au mai fost premiate Ieri, 23 aprilie, la Sâncrai a avut loc Concursul de Vinuri Dedicat Micilor Porudcători din Județul Alba. Printre câștigători se află sortimentele Sauvignon Blanc, din Ciumbrud, Muscat Ottonel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea