Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba: Concerte, recitaluri și expoziții vor fi organizate pentru a marca Ziua Națională a României

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba organizează în această perioadă o serie de concerte, recitaluri, expoziții și alte evenimente culturale dedicate Zilei Naționale a României. Manifestările se desfășoară fără public, cu respectarea celor mai stricte condiții de prevenire a răspândirii virusului SARS-COV-2.

Astfel, concertele se desfășoară în spațiul logistic al Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba, unde a fost amenajată o scenă de spectacole, iar evenimentele vor fi transmise live pe Pagina de Facebook a instituției (https://www.facebook.com/Centrul-de-Cultura-AUGUSTIN-BENA-Alba-173204689496678 ).

USR - Alegeri parlamentare 2020

La fel se va întâmpla și cu celelalte expoziții sau evenimente culturale, care vor fi transmise live, astfel încât publicul iubitor de cultură să se poată bucura de acestea. De asemenea, organizatorii vor respecta toate măsuri impuse în contextul pandemiei COVID-19, iar persoanele implicate în organizare vor fi testate medical.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

„Ziua Națională a României este un moment important pentru toți românii, astfel încât, indiferent de vremuri, avem obligația să o sărbătorim cu cinste și onoare. Anul acesta organizăm o serie de evenimente culturale prin care cinstim ziua de 1 Decembrie și Marea Unire din 1918.

Toate evenimentele se desfășoară cu respectarea celor mai stricte condiții de prevenire a răspândirii virusului SARS-COV-2 și fără public. Chiar dacă nu vă putem avea aproape pentru a vă simți aplauzele, sperăm să vă simțim sufletele în timp ce urmăriți on-line evenimentele noastre.

De data aceasta nu vă invităm să ieșiți din case și să participați la manifestările dedicate Zilei Naționale a României, ci vă rugăm să vă deschideți inimile pentru a putea să aducem manifestările în casa fiecărui român”, a spus Alexandru Pal, managerul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba.

Consiliul Județean Alba prin Centrul de Cultură „Augustin Bena” și în colaborare cu Muzeul Național al Unirii Alba Iulia, Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” și Teatrul de Păpuși „Prichindel” organizează și în acest an o serie de activități culturale incluse în programul de la Alba Iulia dedicat Zilei Naționale a României.

Manifestările se desfășoară fără public, cu respectarea celor mai stricte măsuri de prevenire a răspândirii virusului SARS-COV-2, și sunt organizate în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia și Instituția Prefectului Alba. Sub genericul „Ziua Națională în casa fiecărui român”, evenimentele sunt transmisă LIVE pe pagina de Facebook a Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba și pe paginile celorlalte instituții organizatoare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419