Cele mai frumoase cadouri de 8 Martie – idei de cadouri de ZIUA MAMEI

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Dacă în Februarie am sărbătorit iubirea, în 8 Martie le sărbătorim pe femeile din viaţa noastră, fie că sunt mame, iubite, surori sau prietene. Vreţi să le surprindeţi în mod cât mai plăcut pe mame de 8 Martie, încercaţi să le faceţi cadouri deosebite pe lângă ciocolată şi flori, cadouri care să le transmită cât de apreciate sunt şi cât de atenţi sunteţi la pasiunile şi preferinţele lor.

Ştii că ar bucura-o un spectacol de teatru, de dans sau un concert? Cumpără două bilete la o piesă de teatru sau la un concert al unui artist pe care ştii că i-ar plăcea să-l vadă.

O idee inedită de cadou pentru o cinefilă ar fi să cauţi filmul ei preferat sau o colecţie de filme pe DVD. Se va gândi la tine ori de câte ori îl va viziona.

Cărţile sunt întotdeauna un cadou frumos. Bineînţeles dacă femeia căreia i le dăruiţi este pasionată de lectură.

Citeşte şi: MESAJE de ziua MAMEI, 8 MARTIE. Ce urări, SMS-uri şi felicitări emoţionante îi poţi transmite mamei tale de Ziua Femeii

Uneori ideea unui cadou este mai la îndemână decât ne dăm seama atunci când vine vorba de persoanele apropiate. Tot ce avem de făcut este să ne gândim ce hobby-uri şi pasiuni are femeia pentru care căutam un cadou inedit, care să-i transmită cât de mult înseamnă pentru noi.

Un echipament sportiv pentru jogging este un cadou excelent pentru o femeie care este pasionată de sport.

Dacă este pasionată de fotografie cumpără-i fie un aparat foto mai performant, fie un obiectiv sau diverse accesorii pentru fotografie.

Ştim că la prima vedere să faci cadou unei femei ceva care are legătură cu bucătăria pare o idee neinspirată. Dar dacă aceasta are o pasiune pentru gastronomie, credem că o carte de bucate de colecţie este cadoul potrivit.

Când vine vorba de mame, care se ştie că gătesc cea mai bună mâncare pe care am mâncat-o vreodată, poate că o tigaie nu este cea mai buna idee, dar în mod sigur electrocasnicele care să-i uşureze munca în bucătărie o vor bucura.

Toate femeile îşi doresc să fie răsfăţate, aşa că o poţi suprinde cu un masaj la un centru SPA sau chiar cu o zi întreagă de răsfăţ, în funcţie de buget.

Femeile adoră florile, iar cu un astfel de cadou nu vei da niciodată greş de 8 martie. Adaugă şi o felicitare scrisă de mână care să însoţească buchetul de flori pentru un cadou mai personal şi succesul este garantat.

O surpriză dulce pentru mama ta care va fi cu siguranţă foarte apreciată de toţi membrii familiei. Un tort gătit cu mânuţa ta special pentru mama cu ocazia zilei de 8 martie. Poţi adăuga fructele ei preferate în compoziţie şi un mesaj de “La mulţi ani de 8 martie” scris pe suprafaţa tortului făcând din acest cadou delicios o adevărată dovadă de afecţiune pentru mama.

Oferiţi-i o zi liberă! Eliberează femeia de muncă şi problemele casnice. Las-o să se odihnească şi să se bucure de cartea preferată, emisiunea TV sau de o baie relaxantă. În această zi, aveţi voi grijă de micul dejun, de prânz şi cină; de copii şi gospodarie.Salvează

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419