Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

Cel mai tare cioban din judeţul Alba a ajuns la Antena 1 – FOTO

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cioban Vint03Ciobanul Nicolae din Vinţu de Jos a fost invitat la o emisiune la Antena 1 Deva, alături de interpreta de muzică populară Camelia pentru a vorbi despre videoclipurile filmate alături de cântăreaţă, unul dintre ele fiind mediatizat şi de ziarulunirea.ro.

Domnul Nicolae a spus că iubeşte muzica în general şi mai ales folclorul iar „când a auzit o voce minunată” ca şi a Cameliei a considerat că ar prinde bine să apară într-un videoclip alături de oile sale.  „Nu a fost greu să joc în videoclip, m-am simţit bine că am fost la stâna mea, lângă oile mele. Când sunt acolo îmi este bine, când sunt plecat la distanţă tot la ele îmi este gândul”, a spus acesta.

Tânărul crescător de animale a spus că nu este „uşor să fii cioban, trebuie să îţi placă, tot timpul trebuie să fii lângă animale, de Paşti, de Crăciun”, iar pentru femei această muncă este dificilă, pentru că lor „le place Facebook-ul”.

Ascensiunea ciobanului este evidentă şi nu mare ne-ar fi mirarea dacă l-am vedea într-o reclamă, la fel ca şi mult mai celebrul Ghiţă de la Jina.

[nggallery id=1537]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea