Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Cel mai longeviv primar din Alba și din Romania a fost mințit, din nou, în față, de premierul Cîțu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cel mai longeviv primar din Alba și din Romania a fost mințit, din nou, în față, de premierul Cîțu

Unul dintre momentele ce nu vor fi uitate repede, din Congresul alegerilor PNL Alba, este acela în care Ioan Popa Iancu, primarul dim Sântimbru și cel mai longeviv din România, și-a susținut monologul în care a făcut franjuri credibilitatea premierului aflat în sală.

Popa Iancu a spus că prim-ministrul l-a mințit în față, la Sibiu, când l-a interpelat în legătură cu ordonanța ce ar permite primarilor să actualizeze contractele, mai ales din zona construcțiilor, la nivelul real al pieței. Edilul din Sântimbru i-a amintit lui Cîțu că la Sibiu i-a spus că ordonanța a fost deja dată, făcându-l pe acesta să scotocescă, fără succes, în toate sursele legislative. Simplu, ordonanța nu fusese dată.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La Alba Iulia, Popa Iancu a revenit cu întrebarea legată de această ordonanță și a provocat un moment de jenă pentru premier acuzându-l de minciună. Răspunsul a venit de la Cîțu, care a spus că ordonanța exista de câteva zile.

Ei bine, într-o postare de azi, Alin Ignat, consilierul prim-ministrului, anunță că această măsură mult așteptată va fi pe ordinea de zi în ședința de guvern de mâine, 11 august. Chestiune care confirmă că îndârjirea primarului din Sântimbru a fost calmată tot cu o minciună, vineri, la Alba Iulia.

Cu toate că, încă, e departe de a egala performanțele predecesorilor în materie de răspunsuri ce dau bine și atât, Florin Cîțu are mania diversiunii și nu ține cont de nimic dacă trebuie să salveze, pe moment, aparențele.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea