Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Ce se întamplă cu Târgul de Crăciun la Alba Iulia, după noile măsuri de austeritate propuse: Ce spune primarul Gabriel Pleșa

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ce se întamplă cu Târgul de Crăciun la Alba Iulia, după noile măsuri de austeritate propuse: Ce spune primarul Gabriel Pleșa

Executivul de la București vrea să taie drastic din cheltuielile făcute de administrațiile locale la sfârșit de an, potrivit unui proiect de Ordonanță de Urgență.

Măsurile de austeritate vor lovi din plin târgurile, festivalurile şi concertele organizate, până acum, din bani publici.

„Noi nu o să renunțăm la organizarea Târgului de Crăciun, dacă nu îl putem finanța, o să încercăm să găsim sponsori. O parte din logistică o avem de anul trecut, partea de iluminat de Crăciun este prin contract și sunt convins că vor veni și comercianți. Vom găsi resurse, găsim soluții pentru Targ și vom avea și pationoar, deoarece acolo este punctul de maximă atracție”, a declarat Gabriel Pleșa pentru ziarulunirea.ro.

Primarul municipiului Alba Iulia se declară neplăcut surprins de noua ordonanță care va impune noi măsuri de austeritate.

„Este de neașteptat să ni se mai ceară acum strângeri de curea din moment ce tot lucrul ăsta se întâmplă din luna mai, cu blocaj de posturi și cu această lege asumată în Parlament. Pe niște bugete făcute ferfeniță, pentru că nu a stat nimic în picioare din păcate, acum ni se cere austeritate. Înteleg problemele Guvernului, dar nu cred că ar trebui să plătească comunitățile locale”, a mai spus primarul Pleșa.

Cel puțin în ceea ce privește Târgul de Crăciun din acest an se pare că albaiulienii și turiștii care vor trece prin cetatea Marii Unirii, nu vor fi dezamăgiți și acesta va fi la fel de frumos ca în anii trecuți.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului

Ziarul Unirea

Publicat

în

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului Consiliul Județean Alba și Centrul de Cultură ,,Augustin Bena”, în parteneriat cu Primăria Comunei Șugag și Biserica Ortodoxă Șugag, organizează la Șugag o nouă ediție a obiceiului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea