Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cazul Kronospan Sebeș: Prefectul de Alba, Gheorghe Feneşer, s-a întâlnit cu directorii APM, Garda de Mediu și DSP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Prefectul judeţului Alba, domnul Gheorghe Feneşer s-a întâlnit în cursul zilei de astăzi cu directorul Agenţiei Judeţene de Protecţie a Mediului, d-na Mihaela Mih Dehelean, comisarul –şef al Gărzii Judeţene de Mediu Alba, domnul Dănuţ Hălălai şi domnul Horea Timiş, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Alba, se arată într-un comunicat remis presei de către Prefectura Alba.

Gheorghe Feneser“Prefectul Gheorghe Feneşer a solicitat informaţii privind situaţia reglementării din punct de vedere al protecţiei mediului a instalaţiilor de pe platforma industrială a S.C. Kronospan Sebeş”, se mai precizează în comunicat.

„ În cadrul discuţiilor purtate cu cei trei manageri am solicitat să fiu informat cu privire la aparatura utilă măsurării şi monitorizării formaldehidei. Am dorit să ştiu  ce instalaţii de monitorizare sunt necesare, dacă există în ţară, cine le deţine sau de unde se pot achiziţiona. Intenţia mea este de a monitoriza situaţia de urgenţă şi de a înştiinţa populaţia şi opinia publică în legătură cu nivelul emisiilor de formaldehidă din atmosferă. Este imperios necesar ca informaţii de acest gen, pe care le deţin autorităţile statului în astfel de situaţii sa fie aduse la cunoştiinţa populaţiei într-un climat de transparenţă totala, pentru ca aceasta să fie informată corespunzător şi a nu se îngrijora în mod inutil.  Totodată am convingerea ca instituţiile statului, in momentul un care ar avea potenţiale informaţii, ar fi primele care ar lua poziţia necesară, ar informa opinia publică şi ar întreprinde măsurile care se impun. ” a precizat prefectul Gheorghe Feneşer.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea