Casa lui Moș Crăciun își deschide astăzi porțile, în Piața Cetății

Paul Voicu - Primar 2020

Primăria municipiului Alba Iulia și Consiliul Județean Alba organizează în acest an evenimentul „Alba în Magia Crăciunului” în zona interioară a Cetăţii Alba Carolina. Astfel, începând din această seară Piaţa Cetăţii şi Sala Unirii  se transformă în casa lui Moş Crăciun iar organizatorii vă invită în această seară, de la ora 19.00, la un spectacol de lasere care va marca deschiderea Festivalului Iernii.

Show-ul va fi încadrat de întâlnirea cu spiriduşii moşului şi începerea activităţii „Poştei lui Moş Crăciun”. Evenimentul de final al primei zile de festival, va fi un concert susţinut de Antinia lângă jilţul lui Moş Crăciun.

ELIT

Vizitatorii vor avea la dispoziţie un târg cu podoabe decorative specifice acestei sărbători, cadouri personalizate, brazi, jucării, produse alimentare, produse tradiţionale (cozonaci, prăjituri, turtă dulce), băuturi și orice altceva şi-ar mai putea imagina.

Un prilej de bucurie şi de mare satisfacţie atât pentru cei mici cât şi pentru cei mari îl reprezintă patinoarul amplasat în Piața Cetății. Acesta va fi inaugurat vineri 14 decembrie.

Mihail David - 2020

Surprizele de Crăciun vor continua pe parcursul săptămânilor viitoare între 10 și 23 decembrie. În fiecare zi din săptămână cei mici, dar și cei mari, vor putea participa la atelierele de fabricat turtă dulce sau decoraţiuni de Crăciun în Sala Unirii, la întâlnirea cu fanfara lui Moş Crăciun sau la concertele eveniment dedicate marii sărbători. Echipe de colindători, spiridușii lui Moș Crăciun și alte personaje de poveste vor împânzi Piața Cetății pe parcursul Festivalului Iernii „Alba în Magia Crăciunului”.

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

1 comentariu

Custozza Losenau 9 decembrie 2012 at 23:11

Parcul Custozza nu se poate numi in paralel „piata Cetatii”,chiar daca asa ar vrea niste minti bolnave. Caci sunt bolnavi cu capul cei ce au decis defrisarea arborilor seculari din Parcul Custozza, au devastat situl arheologic roman cu buldozerul si au ingropat 2000 de ani de istorie scotandu-ne ochii cu „havele” de care n-avea nimeni nevoie. Cum sa schimbi denumirea Parcului Custozza, veche de 200 de ani, numai fiindca asa vrea un nene cu buletin de Cluj care a „prins” lucrari prin cetatea Albei cu concursul edililor locali? Nu ca edilii aia ar fi la origine albaiulieni…

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...