Rămâi conectat

Curier Județean

Casa lui Moș Crăciun își deschide astăzi porțile, în Piața Cetății

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria municipiului Alba Iulia și Consiliul Județean Alba organizează în acest an evenimentul „Alba în Magia Crăciunului” în zona interioară a Cetăţii Alba Carolina. Astfel, începând din această seară Piaţa Cetăţii şi Sala Unirii  se transformă în casa lui Moş Crăciun iar organizatorii vă invită în această seară, de la ora 19.00, la un spectacol de lasere care va marca deschiderea Festivalului Iernii.

Show-ul va fi încadrat de întâlnirea cu spiriduşii moşului şi începerea activităţii „Poştei lui Moş Crăciun”. Evenimentul de final al primei zile de festival, va fi un concert susţinut de Antinia lângă jilţul lui Moş Crăciun.

Vizitatorii vor avea la dispoziţie un târg cu podoabe decorative specifice acestei sărbători, cadouri personalizate, brazi, jucării, produse alimentare, produse tradiţionale (cozonaci, prăjituri, turtă dulce), băuturi și orice altceva şi-ar mai putea imagina.

Un prilej de bucurie şi de mare satisfacţie atât pentru cei mici cât şi pentru cei mari îl reprezintă patinoarul amplasat în Piața Cetății. Acesta va fi inaugurat vineri 14 decembrie.

Surprizele de Crăciun vor continua pe parcursul săptămânilor viitoare între 10 și 23 decembrie. În fiecare zi din săptămână cei mici, dar și cei mari, vor putea participa la atelierele de fabricat turtă dulce sau decoraţiuni de Crăciun în Sala Unirii, la întâlnirea cu fanfara lui Moş Crăciun sau la concertele eveniment dedicate marii sărbători. Echipe de colindători, spiridușii lui Moș Crăciun și alte personaje de poveste vor împânzi Piața Cetății pe parcursul Festivalului Iernii „Alba în Magia Crăciunului”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Amenzi de peste 1,4 milioane lei date de ISU Alba, în primele trei luni ale anului: Controale la unități de turism, asistență socială, cluburi și magazine. Principalele ereguli constatate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Amenzi de peste 1,4 milioane lei date de ISU Alba, în primele trei luni ale anului: Controale la unități de turism, asistență socială, cluburi și magazine. Principalele ereguli constatate În perioada 01.01.2024 – 31.03.2024 inspectorii de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Unirea” al județului Alba, au desfășurat un număr de 179 controale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea