Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Monden-Clubbing

Carmen de la Sălciua a spus DA. Ofertă de nerefuzat pentru îndrăgita interpretă din județul Alba: „Supremul test”

Cezar Lancrajan

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Carmen de la Sălciua a spus DA. Ofertă de nerefuzat pentru îndrăgita interpretă din județul Alba: „Supremul test”

Urmărită pe rețelele de socializare de sute de mii de fani și ascultată de milioane de români din țară și străinătate, îndrăgita solistă Carmen de la Sălciua, pe numele său Carmen Corcheș, originară din județul Alba, continuă fără de excepție să fie un deliciu permanent și necontenit al publicului. În trecutul apropiat, albaiulianca cunoscută prin afinitatea sa privind autoturismele cu un aspect și statut special, a spus DA unei oferte de nerefuzat!

Citește și: FOTO | Carmen de la Sălciua, în vârful clăii de fân, în satul natal: ”Viața la țară e VEȘNICIA!”

Astfel, solista din Ardeal a fost prezentă alături de arhicunoscuți influenceri din România, precum Dorian Popa, la inaugurarea Bogdan Detailing Cluj, aparținând unui antreprenor cu o ascensiune fulminantă pe nișă:

„Bineînțeles că am spus “DA“ invitației prietenului meu Bogdan Detailing România , Bogdan Detailing Cluj-Napoca, la cea mai tare expoziție de mașini și prezentare de produse și la supremul test al foliei de protecție !

Noi pentru Bogdan avem un mare respect și prețuire pentru tot ce a reușit să construiască într-un timp foarte scurt , cu multă muncă și dedicare …pe lângă faptul ca eu sunt un client fidel al serviciilor de DETAILING !

Mă bucur că am legat o prietenie frumoasă și în curând vom realiza un proiect foarte frumos ! Va ieși ceva tare de tot !”, transmite îndrăgita solistă originară din Sălciua, județul Alba și inima Ardealului.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 27 SEPTEMBRIE – 3 OCTOMBRIE 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 27 SEPTEMBRIE – 3 OCTOMBRIE 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Joker: Folie à Deux / Joker: Delir în doi Avanpremiera Regia: Todd Phillips Cu: Zazie Beetz, Joaquin Phoenix, Lady Gaga, Brendan Gleeson, Catherine Keener Gen Film: Crima, Drama, Muzical, Thriller Durată: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea