Rămâi conectat

Politică Administrație

Care este comuna din Alba care se află pe locul 1 în județ după creșterea numărului de locuitori

Ziarul Unirea

Publicat

în

Care este comuna din Alba care se află pe locul 1 în județ după creșterea numărului de locuitori

Comuna Sântimbru se află pe locul 1 în județul Alba ca procent de creștere a numărului de locuitori și pe locul 3 ca număr efectiv de locuitori nou veniți, după localitățile Alba Iulia și Jidvei, conform recensământului din 2022, pe ultimii 10 ani.

”Suntem bucuroși că familia comunei Sântimbru devine tot mai mare cu fiecare an și pentru asta căutăm ca atât cât ne stă în putere, să fim un bun exemplu de DEZVOLTARE DURABILĂ ȘI SUSTENABILĂ.

Citește și: FOTO | Motopompă, barcă pneumatică cu motor și echipamente specializate pentru intervenția la dezastre, în comuna Sântimbru: 12 voluntari, instruiți să intervină la nevoie

Vă prezentăm mai jos localitățile din Județul Alba care au câștigat cel mai mare număr de locuitori între anii 2011 – 2022.

Locul 1: (Locul 3 raportat la numarul total al populatiei): municipiul Alba Iulia cu o populație rezidentă de 64227 persoane (cu 691 persoane mai mult decât în 2011)

Locul 2: (Locul 2 raportat la numarul total al populatiei): comuna Jidvei care a ajuns la o populație de 5020 persoane (cu 403 persoane mai mult decât în 2011)

Locul 3 (Locul 1 raportat la numarul total al populatiei): comuna Sântimbru cu o populație rezidentă de 3032 persoane (cu 309 persoane mai mult decât în 2011)”, au transmis reprezentanții administrației locale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni

Bera Larisa

Publicat

în

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni Administrația comunei Doștat, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede implementarea unui sistem informatic pentru simplificarea procedurilor administrative în primărie. Citește și: Reabilitarea și modernizarea primăriei Doștat: Licitația de aproape jumătate de milion de lei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea