Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Carburanții se scumpesc din nou: Prețurile au crescut cu 10 procente, în iunie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Motorina și benzina se scumpesc din nou, după ridicarea restricțiilor de mobilitate. Din iunie, șoferii plătesc cu 10% mai mult pentru carburanți.

„Evident că o creștere a prețului carburanților se reflectă într-o creștere a serviciilor de transport, iar apoi se propagă în prețul mai multor produse. Eu sper ca trendul de creștere să se oprească, iar situația asta mi se pare destul de nesustenabilă. (…) Mi se pare că petrolul este la un preț mult prea ridicat”, a spus Răzvan Nicolescu, fost ministru al Energiei.

Răzvan Nicolescu spune că dacă trendul crescător nu va fi oprit vor fi afectați chiar cei care trag industria în jos în momentul de față.

„Dacă nu se va opri trendul de creștere, tranziția energetică în sectorul de transporturi se va accelera și cel mai mult vor pierde cei din Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite și Rusia, cei care țin producția jos în momentul de față. (…) E o creștere mult prea mare într-un timp mult prea scurt”, a adăugat Răzvan Nicolescu.

Sursa: alephnews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Sâmbăta lui Lazăr. Obiceiuri și tradiții cu o zi înainte de Florii: Se fac plăcinte cu mere și se dau de pomană

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sâmbăta lui Lazăr. Obiceiuri și tradiţii în sâmbăta Floriilor – se fac plăcinte cu mere şi se dau de pomană • Istoricul sărbătorii „Moșii de Florii” Sâmbăta lui Lazăr este sărbătorită de creștini-ortodocși cu o zi înainte de Duminica Intrării lui Hristos în Ierusalim (Duminica Floriilor) și reprezintă puntea de legătură între Postul Paștelui și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea