Rămâi conectat

Actualitate

Canicula se instalează de vineri în toată țara, cu maxime de 37 de grade Celsius la umbră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Meteorologii anunţă joi temperaturi de 31 de grade Celsius la umbră şi 40 de grade la soare, termometrul arătând valori cu zece grade mai mari ca la începutul săptămânii, iar vineri se instalează canicula în toată țara. Maximele vor atinge, în special în Sud, 37 de grade Celsius la umbră.

Sfârşitul de săptămâna va fi unul de foc, ne aşteaptă tot o vreme călduroasă, local caniculară în zonele de câmpie şi podiş, unde şi disconfortul termic va fi accentuat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, la nivelul întregii ţări, în general, între 25 şi 37 de grade.

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie(ANM), manifestări specifice instabilităţii atmosferice, vor fi local şi temporar, îndeosebi în vestul şi în nordul teritoriului, precum şi la munte, mai ales după-amiaza. Sâmbătă, pe fondul instabilităţii atmosferice ceva mai accentuate, ploile vor avea şi caracter torenţial, vor fi însoţite de frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, trecător cu aspect de vijelie. Pe arii restrânse, cantităţile de apă vor fi mai însemnate şi va cădea grindină, scrie Adevarul
În Alba Iulia, potrivit meteoromania, joi, maximele vor atinge 26 de grade Celsius, iar minimele, 17, în vreme ce vineri maximele vor crește la 32 de grade Celsius, iar minimele – 20. Sâmbătă va fi soare, maxime de 29 de grade Celsius și minime de 19 grade Celsius.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea