CANICULĂ: Restricții de circulație pentru autovehiculele de mare tonaj în Alba și alte opt județe

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

CNADNR anunţă utilizatorii reţelei de drumuri naţionale din România că, în urma avertizării de cod portocaliu de căldură, emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie, circulația autovehiculelor de mare tonaj va fi restricționată în perioada 4-6 iulie.

Sunt vizate autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, a căror circulație este interzisă, în zilele amintite, în intervalul orar 11.00 – 20.00. Fac excepție: transporturile de persoane; transporturile de animale vii şi de produse perisabile de origine animala şi vegetală; vehicule care participă la intervenţii în caz de forţă majoră; transporturi funerare; transporturi poştale; transporturi de echipamente de prim ajutor; transporturi pentru distribuire de carburanţi; transporturi de mărfuri sub temperatura controlată; transporturi pentru tractări vehicule avariate; transporturi pentru distribuirea de apă şi hrană în zonele calamitate; transporturi cu vehicule specializate destinate prin construcţie salubrizării.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Potrivit reprezentanților CNADNR, restricţia va fi aplicată pe toate drumurile naţionale din judeţele: Alba, Satu Mare, Bihor, Arad, Hunedoara, Timiş, Caraş Severin, Mehedinţi şi Dolj.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro