Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

CANICULA a făcut prima victimă în România: Un bărbat de 50 de ani a MURIT, după ce temperatura corpului a ajuns la 42 de grade

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat de aproximativ 50 de ani, din Iași, a fost găsit pe stradă cu hipertermie, având temperatura peste 42 de grade, care a decedat urlterior, în ciuda eforturilor cadrelor medicale de a-l resuscita.

Coordonator UPU – SMURD Iaşi, doctorul Diana Cimpoeşu, a anunţat, vineri, că pacientul în vârstă de aproximativ 50 ani a fost găsit pe stradă, inconştient. El a fost preluat de un Echipaj de Prim Ajutor (EPA) din cadrul Detaşamentului 2, după care s-a solicitat echipaj cu medic, care a continuat manevrele de resuscitare.

Bărbatul a intrat în mod repetat în stop cardio-respirator, fiind efectuată resuscitare cardio-pulmonară, iar în cursul nopţii, după ora 3,00, a fost declarat decesul.

Conform sursei citate, hipertermia putea fi provocată de caniculă, dar cauza exactă a decesului va fi stabilită de medicii legişti, după efectuarea necropsiei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

E oficial! Au fost devansate alegerile prezidențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

E oficial! Au fost devansate alegerile prezidențiale Legea care prevede vă alegerile pentru Preşedintele României să fie organizate cu cel mult trei luni anterioare lunii în care ajunge la termen mandatul de Preşedinte al României a fost promulgată, marți de Klaus Iohannis. Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea art. 5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea