Candidaţii PNL, peste cei ai PSD la Primăria Alba Iulia şi Consiliul Judeţean Alba

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Sondajul de opinie comandat de PSD la nivel naţional în urmă cu aproximativ două luni, ale cărui rezultate au „răsuflat” zilele trecute în presa naţională relevă faptul că în Alba candidaţii liberali pentru Primăria Alba Iulia şi Consiliul Judeţean Alba dar şi pentru primăriile de oraşe sunt cotaţi mai bine decât cei ai colegilor de Uniune de la PSD, însă sunt departe de candidaţii PDL. Astfel, la Consiliul Judeţean Alba, Ion Dumitrel, actualul preşedinte al instituţiei, este creditat cu 41 de procente, îl urmează liberalul Teodor Atanasiu cu 29 de procente şi reprezentantul PSD Ioan Florea cu 21 de procente. La Primăria Alba Iulia actualul primar PDL Mircea Hava ar obţine la alegerile de anul viitor 44 de procente. El este urmat de reprezentantul PNL Călin Potor cu 29 de procente şi social-democratul Ioan Dîrzu cu 26 de procente. Totodată, PSD ar urma să-şi desemneze candidaţi pentru 3 oraşe – Zlatna, Sebeş şi Teiuş iar PNL pentru restul de 8 – Alba Iulia, Abrud,Aiud, Blaj, Câmpeni, Cugir, Baia de Arieş, Ocna Mureş. Comunele ar urma să fie împărţite jumi-juma între PSD şi PNL. Potrivit sondajului, totuşi, la nivel de judeţ USL ar urma să fie cotat mai bine decât PDL şi ar strânge 55 la sută din sufragii. Social-democraţii din judeţ contestă sondajul şi sugerează că de fapt ar fi fost făcut la comanda PDL, şi nu a PSD. (I.P.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

3 Comentarii

alexandru 5 august 2011 at 9:16

lupta in usl a inceput. aprovizionarea cu popcorn si seminte, bere, suc si voie buna. urmeaza serialul : impartirea candidaturilor in usl.in urmatoarele parti a asrialului intriga va creste in intensitate, mai ales in momentul culminant-si anume numirea candidatilor la locale de la centru, apoi deznodamantul: numirea candidatilor la parlamentare de la centru.in seria a doua vom urmari intronizarea pe scaunele de deconcentrate( interzis cipiilor sub 12 ani, scene de violenta explicita, cu sapaturi pe la spate, sultie, dezvaluiri in presa.pe parcursul serailului vor mai aparea intrigi locale( prima am urmarit-o deja zilele trecute-aparitia sondajelor locale in presa, le-a scapat dragnea pe scari si s-au imprastiat.sa nu uitam si de actorii de la pc, care vor acapara si ei 7% din serial.serialul isi va pierde din audienta cand actorii locali vor pierde alegerile.interesant este faptul ca usl alba foloseste aceeasi actori care au mai pierdut si in alte filem?( florea , atanasiu, darzu)negandindu-se nici o clipa ca ar putea apela la alta distributie.de acolo si execul la locale, dar el este deja asumat. intre timp sistemul sanitar se scufunda sub povara arieratelor, imprumuturile curg catre trezorerie, se anunta impozite marite pe autoturisme pentru ca samsarii auto au aruncat taxa auto la gunoi, se anunta coplata in sistemul sanitar,si eventuala marire a cotei unice. dezechilibrele bugetare devin normalitate. viata isi continua cursul intr-un soi de capitalism cu influente comuniste, acaparat de penali si moguli.firmele de stat continua sa faca pierderi….de 20 de ani fac asta. nuclearelectrica a obtinut un profit de 4 mil de euro…la concurenta cu firme de termopane sau avoicole care au obinut profituri uriase pe langa ea…suntem in grafic cu romania…astept 2012, poate face natura ce va cu noi, ca noi insine.. nici o speranta.intre timp pdl rade parcuri, pune pavele, imparte banul public si pune pipite sefe prin deconcentrate si ministere. e un fel de partid playboy.boc cu aceeasi privire serioasa ma anunta ca mergem spre directia cea buna….ma uit pe geam…mie mi se pare ca stam la semafor de vreo 20 de ani…..sau pamantul nu se mai invarte.

rizea 5 august 2011 at 9:40

Aceeasi batrini politruci locali vor sa fie din nou la putere, chiar daca au mai candidat la primarii sau au mai fost la consiliul judetean si nici nu se gandesc sa lase locul unora MAI BINE PREGATITI SI CU O TINUTA MORALA MAI CURATA !
Unii au mai pierdut batalii politice si nicidecum nu se gandesc ca poate imaginea lor personala a fost de vina ! Dar da sunt sefi, trebuia musai sa incerce iar ,,, si iar… sa fie tot pe functii. RUSINE POLITRUCI BATRANI SI INCAPABILI ! NE FACETI SA NE PIERDEM IAR SPERANTELE !!!!

Costel 5 august 2011 at 11:35

Hava are … ELIS-pavaje
Olar are gatere si sute de hectare de padure asa ca atat timp cat sunt pavele borduri si lemn vor fi si voturi … vine galeata si votul e gata … nu conteaza ca dupa 2012 vom fi beliti si mai rau de cei votati prin inconstienta unor oameni care si la votarea Prezidentiala au participat si votat dupa ce delegatia unui partid a descarcat in curtea dumnealor sobe si lemne … era in decembrie. Atunci cand un tanar a pozat scena acesta a fost ridicat de politia Alba, cea ce dovedeste ca in Alba Iulia statul politienesc functioneaza. Urare * Votam tot asa si vom trai tot asa*. Multe salutari doamnei Pora.

Comentariile sunt oprite