Rămâi conectat

Curier Județean

Când vor intra pensiile pe card, în Alba: Anunțul Casei Județene de Pensii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Când vor intra pensiile pe card, în Alba: Anunțul Casei Județene de Pensii

Casa de pensii Alba anunță că pensionarii din județ care încasează banii pe card vor primi pensia în cursul zilei de vineri, 10 martie.

„Anunţ pentru pensionarii Casei Judeţene de Pensii Alba care își încasează pensia prin cont bancar: joi 09.03. 2023, vor fi operate transferurile prin intermediul Trezoreriei Alba, astfel vineri 10.03.2023, în cursul după-amiezei, vor fi alimentate conturile de către bănci.

Salariații Casei Județene de Pensii Alba vă asigură de tot respectul lor!”, au transmis reprezentanții Casei Judeţene de Pensii Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Ziua persoanelor cu dizabilități, marcată la Centrul de zi pentru persoane adulte cu dizabilități „Sfântul Meletie” din Alba Iulia: Masă festivă și diplome, pentru beneficiari

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ziua persoanelor cu dizabilități a fost marcată la Centrul de zi pentru persoane adulte cu dizabilități „Sfântul Meletie” din Alba Iulia. beneficiarii s-au bucurat de o masă festivă și au primit diplome. Într-un eveniment plin de emoție și solidaritate desfășurat luni, 4 decembrie, echipa Centrului de zi pentru persoane adulte cu dizabilități „Sfântul Meletie” din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare