Rămâi conectat

Sport

Campionatul Județean de Fotbal în Sală, prima competiție din 2023 organizată de AJF Alba | Înscrieri, până în 9 ianuarie

Dan HENEGAR

Publicat

în

Asociația Județeană de Fotbal Alba va organiza, în perioada ianuarie-februarie 2023, Campionatul Județean de Fotbal în sală, ediția a 6-a. Prima competiție fotbalistică din județ din noul an își va disputa prima fază a grupelor în weekend-ul 21/22 ianuarie, a doua fază din grupe în 28/29 ianuarie, iar faza finală în 4/5 februarie 2023.

Înscrierile sunt posibile până luni, 9 ianuarie

Până în prezent sunt înscrise 8 formații, ADU Academy Șona (seniori și Under 19), Voința Beldiu, Dacia Mihalț, Industria Galda 2, Hidromecanica Șugag, Șoimii Ciumbrud și Energia Săsciori, iar reprezentanții forului fotbalistic estimează că vor fi cel puțin 12 participante, președintele Cristian Petropulos marșând chiar pe un număr de 16 formații.

Vor avea drept de participare jucătorii legitimați la echipele afiliate în cadrul AJF Alba. Echipele vor fi compuse din jucători legitimați și vor avea drept de joc numai la echipele la care sunt legitimați. Dacă de exemplu, participă la o echipă în prima fază a grupelor, iar apoi se transferă la un alt club (în perioada de transferuri), acesta va avea drept de joc în faza a doua a grupelor, doar la noul club. Pot participa echipe din Liga 4, Liga 5 și juniori (cu vârsta minimă: 14 ani împliniți), repartizate pe grupe, după criteriul geografic.

Reprezentanții echipelor care doresc să participe sunt rugați să anunțe în scris sau telefonic secretariatul AJF Alba, până luni, 9 ianuarie 2023. Pot evolua și membrii din cadrul cluburilor (președinte, vicepreședinte, secretar, antrenor etc.), pe bază de buletin și adeverință medicală valabilă (medicină sportivă sau medic de familie), dacă dovedesc că fac parte din organigrama clubului. Taxa de participare este de 200 lei/ echipă, asistența medicală se cifrează la 10 lei/meci/ de echipă, iar baremul de arbitraj va fi achitat de AJF Alba.

Turneul devenit deja tradițional în județul Alba, revine după o pauză de 3 ani, cauzată de pandemia de coronavirus. În 2020 au fost 12 echipe participante și s-a impus Hidromecanica Șugag (7-4 în finala de la Sebeș cu Inter Ciugud), iar cu un an mai devreme CIL Blaj a câștigat în premieră, după o finală dramatică, la Alba Iulia, cu Voința Stremț, scor 5-4. În edițiile anterioare au învins Mureșul Vințu de Jos (2016, la Ocna Mureș, 6-1 cu Olimpia Aiud), Inter Ciugud (2017, la Săsciori, 3-0 cu Olimpia Aiud) și Fortuna Lunca Mureșului (2018, la Sebeș, 2-1 cu Olimpia Aiud).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea