Rămâi conectat

Sport

Campioană mondială la fotbal-tenis din Albac

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Campioană mondială la fotbal-tenis din Albac
În perioada 23-24 octombrie 2010 a avut loc în Turcia, la Istanbul, Campionatul mondial de fotbal-tenis fete şi băieţi. La fete, România a cucerit 2 medalii de aur în probele de dublu şi triplu. Din lotul României ca titular de bază a făcut parte şi Todea Monica-Ancuţa din Albac. Fosta elevă a profesorului Pleşa Iancu a demonstrat încă o dată că Albacul continuă să livreze sportivi de valoare pentru loturile naţionale.
Prin grija Consiliului local şi a primarului Todea Tiberiu, sportivei Todea Monica i-a fost decernat titlul de cetăţean de onoare al comunei Albac.
În ultimul timp România are tot mai puţine performanţe sportive în lume şi cele pe care le obţinem nu prea sunt mediatizate. Păcat că doar TVR Cluj a mediatizat acest eveniment. În sportul românesc nu există numai Liga lui Mitică! (T.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în Europa League! În turul doi preliminar, duel cu NK Rijeka

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara s-a calificat în turul al doilea al Europa League, după manșa secundă a duelului cu Paksi FC (Ungaria), o calificare istorică pentru „corbii albaștri”. Gruparea de lângă furnale intră in istoria fotbalului românesc fiind prima echipă din eșalonul secund care reușește o calificare în competițiile continentale! Iar în turul următor pe hunedoreni îi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea