Campanie de donare de sânge demarată de prietenii Ionelei Danciu – Consilierul local din Aiud, internat pentru o operație, la Spitalul Clinic Județean Târgu Mureș

O campanie de donare de sânge a fost demarată, vineri, în sprijinul consilierului local din Aiud, Ionela Danciu. Ea este internată pentru o operație, la Spitalul Clinic Județean Târgu Mureș.

”Rugăm prietenii și apropiații și toți oamenii de bine dacă pot să dea o mână de ajutor! Este nevoie urgentă de sânge B 3 sau O1 , rh pozitiv pentru prietena noastră Danciu Ionela Mariana, care a suferit o intervenție chirurgicală Doritorii pot dona sânge pentru Clinica Chirurgie 1 Spital Clinic Județean Târgu Mureș! Donarea se face în Programul de donare de sânge – de luni până vineri între orele 7.30 – 13.00 , la centrul de transfuzii din str. Molter Karoly nr.2 – Târgu Mureș”, este apelul postat pe rețeaua de socializare.

”Dragii mei, e vorba și de mine, azi, dar și de alții. Până nu ajungem pe pat de spital suntem siguri că nouă nu ni se poate întâmpla nimic. Când auzi medicii: „ne trebuie unități de sânge dar nu sunt”, te gandesti: oare cui îi trebuie? Fac un apel la toți cei care mă urâți, la toți cei care mă apreciați, ca să aveți motive în continuare, donați sânge, că sunt persoane în mare nevoie. Va iubesc și am încredere că nu veți rămâne indiferenți! Cu mult drag și deosebit respect, Danciu Ionela Mariana”, a scris și consilierul local din Aiud, în această dimineață, pe aceeași rețea de socializare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Profa MARIA 4 noiembrie 2017 at 13:34

Saraca….

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...