Rămâi conectat

Ştirea zilei

CALENDARUL evenimentelor 2020 în ALBA. Activitățile educative, sportive și de tineret finanțate de Consiliul Județean

Darius BUZGURE

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
CALENDARUL evenimentelor 2020 în ALBA. Activitățile educative, sportive și de tineret finanțate de Consiliul Județean

Consiliul Judeţean Alba finanţează în 2020 evenimente educative, sportive și de tineret, alocând un buget de peste 400 de mii de lei. Pe lista evenimentelor bugetate în acest an se află Gala Performerilor, „Manifestările Științifice – 2020″ organizate în partenerial cu Universitatea ” 1 Decembrie 1918″, Gala Sportului și altele.

„Gala Perfomerilor”, cu un număr de minim 250 de participanți, în partenerial cu Inspectoratul Școlar Județean Alba, va primi de la bugetul local suma de 100 de mii de lei.

Citește și: CALENDARUL EVENIMENTELOR 2020, din județul Alba, organizate de CJ, prin Centrul de Cultură ”Augustin Bena”: Când au loc Târgul de Fete, Ziua Lemnarului

Atașam mai jos lista completă a evenimentelor:

Campionatul județean de baschet – buget 10 mii de lei.

Perioada de desfășurare: martie-decembrie 2020,
minim 60 de participanți
Parteneri/Ascociați: Inspectoratul Școlar Județean Alba

Campionatul județean de volei – buget 10 mii de lei.
Peioada de desfășurare martie-decembrie 2020, minim 60 de participanți

În cazul ambelor activități, obiectivul prevede implicarea elevilor în competiții sportive de masă în scopul identificării și promovării tinerilor talentați, a dezvoltării spiritului competițional și a fair-play-ului.

Educație pentru integritate – 5 mii de lei (februarie- decembrie 2020)

Proiectul are ca scop promovarea unui climat de încredere reciprocă pentru informarea cetățenilor și a personalului din instituțiile și autoritățile publice locale cu privire la măsurile de prevenire și combatere a corupției, fiind organizat cu sprijinul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Alba.

Programul „Educație antidrog” – 18 mii de lei (februarie-decembrie 2021)

Proiectul educativ cuprinde un minim de 500 de participanți

Obiective: Promovarea de acțiuni și organizarea de concursuri sau dezbateri în vederea reducerii și prevenirii consumului de droguri în rândul tinerilor.

Parteneri/Asociați: Inspectoratul Școlar Județean Alba Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Alba.

Proiectu „Educație rutieră” – 15 mii de lei

Proiectul, desfășurat în partenerial cu Inspectoratul Școlar Județean Alba și Inspectoratul de Poliție Județean Alba, are ca scop promovarea de acțiuni și organizarea de concursuri și expoziții în scopul prevenirii accidentelor de circulație.

Acesta se va desfășura în perioada aprilie-iulie 2020 și va curprinde minim 250 de participanți.

Programul „Prietenii pompierilor” – 15 mii de lei

Acesta va fi desfășurat în unitățile școlare din județul Alba, cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Alba și al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ’’Unirea” Alba lulia, vizând minim 80 de participanți.

Perioada de desfășurare a programului va fi începând cu luna aprilie, urmând să se încheie în luna iulie și are ca obiective promovarea de acțiuni și organizarea de concursuri în scopul educării elevilor prin acțiuni de prevenire și combatere a incendiilor.

Aminteam mai sus faptul că, Gala Performerilor va primi anul acesta, din partea CJ Alba, un buget de 100 de mii de lei pentru premierea elevilor si dascălilor care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele naționale școlare.

Totodată, Gala Sportului va primi un buget de 82 de mii de lei pentru evenimentul ce are ca scop promovarea și premierea sportivilor talentați și a antrenorilor care s-au remarcat în cursul anului 2020. La acest eveniment vor participa un număr minim de 150 de persoane, iar evenimentul se va desfășura în intervalul ultimelor două luni ale acestui an calendaristic.

Proiectul „0 zi în orașul Unirii” va primi un buget de 25 de mii de el.

Acesta are ca obiective, antrenarea elevilor din mediul rural in activitati cultural-educative prin vizitarea Muzeului National al Unirii și participarea la un spectacol al Teatrului de păpuși ’’Prichindel’’ Alba lulia.

Perioada de desfășurare aprilie-iunie 2020, având un nr. de participanți de minim 500.

Proiectul „Educație pozitivă – resurse infinite” – buget 4 mii de lei, perioada de desfășurare februarie-decembrie, minim 100 de participanți.

Printre obiectivele proiectului se numără:

  • Stimularea participării copiilor și tinerilor la activități menite să promoveze un stil de viața sănătos și fairplay-ul.

Organizarea unor activități educative extrașcolare


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Sunetele tulnicelor din Apuseni au răsunat la Bruxelles, în Place de la Bourse: Două surori din Alba duc mai departe tradiția populară moștenită de la bunica lor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sunetele tulnicelor din Apuseni au răsunat la Bruxelles, în Place de la Bourse: Două surori din Alba duc mai departe tradiția populară moștenită de la bunica lor Două tulnicărese din Apuseni, Crinela Narița și Geanina Onețiu, au oferit sâmbătă, 20 aprilie, un moment artistic special, în cadrul unui eveniment din seria inițiativelor europarlamentarului Victor Negrescu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea