Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Cadavrul unui tânăr, descoperit într-o mină părăsită din Roşia Montană

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ieri dimineaţă, într-o galerie minieră din Corna, comuna Roşia Montană, a fost descoperit trupul neînsufleţit al unui tânăr. Din cercetările preliminare ale poliţiştilor s-a descoperit că tânărul era din Cluj Napoca, dar venise în vizită la bunica sa din Abrud. Tânărul a plecat joi dimineaţa, în jurul orei 11.00 de la locuinţa bunicii sale. Pentru că nu s-a reîntors până seara, o parte din rudele sale din Abrud au plecat să-l caute. L-au găsit abia ieri dimineaţă la ora 4.00, mort, la circa 500 de metri de la intrarea în mina părăsită. Deşi trupul tânărului se putea zări în galeria minieră, deoarece intrarea în mină se face pe linie dreaptă, nimeni nu s-a încumetat să pătrundă pentru a-l recupera. În mina cu pricina nu s-a mai lucrat de 30 de ani şi nici nu a fost conservată în bune condiţii, astfel încât există un iminent pericol de accidente şi prăbuşire. Pentru recuperarea tânărului au fost solicitaţi minerii specializaţi pentru salvările din subteran, de la Petrila. După recuperarea cadavrului, medicul legist va face o necropsie pentru stabilirea cauzei morţii. Tânărul era căsătorit şi era student în Cluj Napoca. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO: Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept” În data de 17 aprilie, o îngrijitoare de la grădinița „Piticot” din Cugir ar fi fost agresată, mai exact lovită cu pumnul în față, de către o mămică nervoasă, așa cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea