Rămâi conectat

Actualitate

Cadavrul găsit în Mureș a fost identificat – bărbatul s-ar fi sinucis pentru că l-a părăsit soția

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Teiuş continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul unui bărbat al cărui cadavru a fost găsit în râul Mureş.

Prezența trupului neînsuflețit al bărbatului în dreptul balastierei Beldiu a fost semnalată ieri dimineață, prin 112. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Orașului Teiuş şi personal din cadrul ISU Alba care au scos cadavrul din apă. La examinarea sumară a acestuia nu au fost descoperite urme de violenţă.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, cadavrul a fost identificat, acesta aparţinând lui Petaca Ioan, de 34 de ani, din Aiudul de Sus, care era dispărut de la domiciliu din data de 20 martie 2013 şi care era dat în urmărire naţională. În ziua dispariţiei bărbatul i-a spus fratelui său că intenţionează să se sinucidă din cauză că  l-a părăsit soţia.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de medicină Legală Alba, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei morţii.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vremea se răcește brusc în România. Prognoza METEO pentru următoarele zile indică condiții de brumă în unele zone din Transilvania

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vremea se răcește brusc în România. Prognoza METEO pentru următoarele zile indică condiții de brumă în unele zone din Transilvania Meteorologul ANM Mihai Huştiu a explicat că vremea a intrat într-un proces accentuat de răcire, iar începând de luni vom avea temperaturi și mai scăzute. Până la mijlocul săptămânii viitoare vom avea parte de ploi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea