Bursele școlare ale elevilor din Blaj, adoptate de către Consiliul Local. Ce valoare au și care sunt criteriile de acordare

Gheorghe Valentin Rotar, primarul Municipiului Blaj a postat pe pagina sa de pe o rețea de socializare un anunț cu privire la adoptarea proiectului de hotărâre referitor la bursele școlare pentru anul școlar 2020 – 2021, de către Consiliul Local Blaj.

„Elevii Blajului vor beneficia de burse școlare în anul de învățământ 2020 – 2021. A fost un proiect de hotărâre pe care mi l-am asumat și care a fost adoptat de Consiliului Local Blaj. Este o promisiune onorată față de elevii Blajului și, în același timp, un semn de respect pentru performanța la învățătură, dar și un sprijin pentru elevii care provin din familii cu posibilități financiare reduse!

ELIT

Municipiul Blaj va asigura finanțarea, de la bugetul local, a patru categorii de burse:

– Burse de performanță, în valoare de 200 de lei/elev/lună;
– Burse de merit, în valoare de 170 de lei/elev/lună;
– Burse de studiu, în valoare de 150 de lei/elev/lună;
– Burse de ajutor social, în valoare de 150 de lei/elev/lună.

Criteriile de acordare a burselor școlare la Blaj vor fi comunicate tuturor instituțiilor de învățământ din oraș și vor fi postate pe pagina de internet a Primăriei Municipiului Blaj, www.primariablaj.ro.

Elevul trebuie să fie în centrul actulului educațional, iar la Blaj investiția în învățământ și în școală rămâne o prioritate!”, a scris acesta pe pagina sa de socializare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419