Rămâi conectat

Politică Administrație

Bugetul Cugirului pe 2015 a căzut la vot. Consilierii PSD și PP-DD au respins proiectul de hotărâre inițiat de primar

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Înscris pe ordinea de zi a  Ședinței Consiliului local Cugir de astăzi, Proiectul de Hotărâre inițiat de primarul Adrian Teban, privind Bugetul local al Orașului Cugir pe anul 2015, n-a reușit să întrunească votul necesar pentru a fi adoptat.

CL CugirCei 5 consilieri PSD, cărora li s-au alăturat și cei 3 aleși ai partidului condus de Dan Diaconescu, au respins toate articolele cuprinse în proiectul de hotărâre, astfel că, la votul final, s-au înregistrat doar 10 voturi pentru ( 7 voturi împotrivă), un rezultat insuficient pentru ca bugetul să poată trece.

O situație previzibilă, dacă ținem seama că chiar din start, liderul grupului PSD, ing. Mircea Trifan a cerut președintelui de ședință să propună consilierilor retragerea  de pe ordinea de zi a proiectului de buget și amânarea dezbaterii acestuia pentru altă dată.

Prin luările de cuvânt, social-democrații  au acuzat faptul că proiectul de hotărâre privind bugetul nu conține suficiente materiale și anexe menite să justifice clar cheltuirea banului public sau că există materiale  începute și nefinalizate.

  ,,Noi am anunțat de la început că nu vom vota un proiect de hotărâre incomplet și că nu suntem de acord cu  alocare de fonduri mai mari  la unele capitole cum ar fi Sportul sau Cultura,  în defavoarea susținerii de finanțări  mai mari pentru reabilitarea și modernizarea de străzi sau alte investiții mult mai importante pentru comunitate. Sperăm, că la reluarea într-o apropiată ședință, a dezbaterilor pe buget, administrația să se prezinte cu problemele pe care le-am sesizat clarificate, iar noi vom vota fără vreo rezervă proiectul de hotărâre’’, a declarat pentru ziarul „Unirea” liderul PSD Mircea Trifan.

   Constantin PREDESCU    


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea