Bogdan Lazăr, ALDE Alba: „Țin să-l anunț oficial pe Paul Voicu că va lua sfârșit comunismul în Alba Iulia”

Într-o conferință de presă sunținută vineri de la ora 12.00 de către Bogdan Ioan Lazăr, candidatul ALDE Alba la primăria municipiului, acesta a abordat trei subiecte de actualitate. taxe si impozite, parcările cu plată și candidații la primărie.

Acesta a vorbit despre perioada grea prin care trec antreprenorii din Alba Iulia, în contextul pandemiei și despre proiectul depus la primărie pentru a ajuta la salvarea locurilor de muncă din municipiu.

ELIT

„Finalitatea acestui proiect este de a salva locurile de muncă ale oamenilor, nu de a-i îmbogății pe patroni. Noi avem nevoie de un ajutor acum, nu putem aștepta. Țin să-l anunț oficial pe Paul Voicu mai multe lucruri. Comunismul va lua sfârșit în Alba Iulia”

Am luat decizia să depun un proiect de hotărâre prin care, pentru persoanele care au plătit deja parcările să li se prelungească perioada cât taxele au fost suspendate, adică pe perioada stării de urgență și de alertă. A doua zi primăria dă și ea un comunicat de presă prin care spune că parcările cu plată s-au suspendat.”

Mihail David - 2020

Alegerile din anul acesta sunt mai atipice, adică avem o șansă să facem o schimbare. De aceea vreau să rog oamenii să nu voteze partidele politice, care de atâția ani au căpușat orașul nostru, vreau să se uite atent la oameni și să voteze oamenii”, a spus Bogdan Lazăr.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...