Rămâi conectat

Actualitate

Blăjeni ”taxați” de jandarmi, pentru amenințări și injurii în spațiul public

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Jandarmii din Blaj au intervenit în cursul zilei de miercuri pentru aplanarea unor conflicte spontane, produse în spațiul public. Vinovații s-au ales cu avertisment și amendă.

În urma unei solicitări primite prin intermediul SNUAU- 112, un echipaj din cadrul Secţiei de Jandarmi s-a deplasat de urgenţă pe strada Plopilor unde, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, Lenuţa M. (de 30 de ani), s-a deplasat la domiciliul unei vecine pentru a continua o ceartă începută cu o seară înainte.

”Hotărâtă să-şi impună cu orice preţ punctul de vedere femeia a uitat că se află într-un spaţiu public, că este privită şi mai ales ascultată atât de ceilalţi vecini cât şi de trecători, iar discuţia pe care a avut-o cu vecina a abundat în injurii, expresii jignitoare şi ameninţări. La un moment dat au existat chiar premisele escaladării violenţei şi apariţiei unor fapte de natură penală, însă intervenţia fermă a jandarmilor a dus la rapida aplanare a incidentului”, a declarat Cosmin Jurcoveț, purtător de cuvânt al IJJ Alba.

Pentru fapta săvârşită, ”doamna” Lenuţa a fost sancţionată cu amendă contravenţională în valoare de 200 lei.

De asemenea, Teberius I. (de 21 de ani) a fost sancţionat contravenţional cu avertisment scris deoarece, aflat pe strada Sălciilor din municipiul Blaj – în apropiere de sediul Secţiei de Jandarmi – a înjurat şi a ameninţat cu acte de violenţă un trecător. Bărbatul a recunoscut că a consumat alcool în exces, acesta fiind  motivul comportamentului său agresiv. Acesta a fost avertizat că în caz de recidivă riscă să fie sancţionat mult mai drastic (pentru astfel de fapte amenda poate ajunge până la 3000 de lei).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

COD GALBEN de INUNDAȚII în Alba și alte zone din țară, până joi dimineața: Râurile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

COD GALBEN de INUNDAȚII în Alba și alte zone din țară, până joi dimineața: Râurile vizate Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a emis miercuri 8 mai 2024, o avertizare cod galben de inundații în Alba, valabilă până joi dimineața, la ora 8:00. Sunt prognozate scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea