Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

BLAJ: ”Păruială” în stradă între doi soți sancționată cu amendă de la jandarmi

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un scandal în public, ”pigmentat” cu injurii şi ameninţări cu acte de violenţă s-a încheiat cu amendă de la jandarmi pentru o familie din Blaj.

Bărbatul și femeia nu se află la prima abatere de acest fel, la începutul anului aceștia au fost sancţionaţi tot pentru că s-au certat pe stradă, incidentul fiind anunţat de vecini la 112.

De data aceasta Reghina M. (42 de ani) s-a prezentat la sediul Jandarmeriei Blaj (situat pe strada Sălciilor, din localitate) şi a solicitat ajutor deoarece, în urmă cu puţin timp, soţul a înjurat-o, a ameninţat-o cu acte de violenţă şi nu i-a mai permis accesul în gospodărie. Deplasaţi de urgenţă la domiciliul femeii, jandarmii l-au găsit pe soţul acesteia, Ilie M. (51 de ani), în stare vădită de ebrietate şi foarte agitat. Bărbatul a recunoscut că şi-a înjurat şi jignit soţia şi, dacă ar fi reuşit să o prindă, o şi bătea”, a detaliat Cosmin Jurcoveț, purtător de cuvânt al IJJ Alba.

Acesta a mai precizat că în urma verificărilor efectuate de jandarmi se pare că scandalul a fost iniţiat chiar de doamna Reghina care şi-ar fi înjurat soţul pe motiv că acesta s-a întors acasă beat şi fără bani. Faptul că  făcut-o în faţa vecinilor şi prietenilor bărbatului a determinat o reacţie asemănătoare din partea acestuia, supărat, conform propriilor spuse, că i-a fost afectată imaginea de “şef în casă”.

Jandarmii au aplanat tensiunile dintre cei doi şi i-au sancţionat contravenţional cu amendă în valoare totală de 400 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea