Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Economie

Bijuteriile la moda în anul 2013

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Schimbarile din lumea modei nu mai au influenta minima pe care o aveau acum cateva zeci de ani: din contra, astazi ajung pe piata obiecte de vestimentatie si bijuterii la foarte putin timp dupa ce acestea au fost create de designeri internationali. Cu alte cuvinte, s-a redus foarte mult distanta dintre high-end si culturile urbane locale, intensificand in acest fel schimbul de stiluri si teme de la o zona la alta.

In cadrul bijuteriilor, acest fapt este foarte vizibil odata ce intram intr-un magazin dintr-un oras mai mare sau daca vizitam magazinele de bijuterii online. In fata unei cereri care se modifica cu o viteza uluitoare, oferta se adapteaza la fel de rapid.

 Colierele baroce si sensul lor astazi

Bijuterii la moda 2013Dincolo de materialele din care sunt confectionate, se poarta colierele bogate in decoratiuni suplimentare, ideale atat pentru un outfit simplu, cat si pentru rochiile de seara. Chihlimbarul, asociat cu lucraturi fine si complexe in argint, a reintrat in atentia multor designeri, cu siguranta din cauza adancimii implicite a acestor pietre care parcurg, in mod elegant, aproape toata grila de culori si nuante, de la aramiul splendid al chihlimbarului clasic, la albastru azuriu si negru.Pe langa calitatea de accesorii, colierele si-au castigat o autonomie aparte, detectabila in special in lucraturile pe baza de aur. 

Un asemenea colier poate eclipsa orice alta piesa de vestimentatie, oferind o stralucire si o importanta de neegalat prin alte metode. 

Sursa foto: BeElegant

Inelele eclectice

Combinatorica a ajuns si in sfera inelelor, care s-au diversificat cu foarte multe modele ce combina, intr-o singura montura, mai multe metale. Combinatia centrala porneste de la argint si foloseste aurul doar ca apanaj suplimentar, dar sunt la fel de bine vazute si inelele mai simple, dar la fel de cochete, realizate din inox sau chiar din cupru.

 Sensul acestora este complimentat de finetea pietrelor, fie ca vorbim de diamante scumpe plasate in centrul monturii, fie ca avem in vedere pietre semipretioase care reiau prin propria lor textura finetea lucraturii din metal.

 Inelele legate la bratari

 Cu o istorie destul de bogata in Europa ultimilor douazeci de ani, aceste bijuterii sunt si acum in centrul atentiei: orientati-va spre modele care exhiba cat mai mult cu putinta cromatica pietrelor, dar nu uitati ca aceste bijuterii scot in evidenta incheietura mainii: cu cat bijuteria este mai masiva, cu atat mai fina si mai delicata va arata mana dumneavoastra.

 Tematica traditionala

 Tematica traditionala nu se mai refera astazi la un spatiu anume, ci la o multitudine de mode traditionale prin intermediul carora va puteti exprima personalitatea mai simplu si mai elegant. Luati in calcul ca aceste bijuterii sunt gandite ca solutii urbane de strada si cu greu se potrivesc intr-un context de seara. In plus, este o idee buna sa incercati sa aflati ce anume reprezinta tema aleasa de dumneavoastra, pentru ca, in spatele acestor bijuterii, se ascunde aproape de fiecare data o simbolistica specifica. Descrierile produselor, atunci cand alegeti sa cumparati online, va vor ajuta in aceasta directie, dandu-va sansa sa alegeti adecvat nevoilor si credintelor dumneavoastra.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Finanţare din fonduri europene de 400.000 de euro/fermă pentru utilaje noi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Finanţare din fonduri europene de 400.000 de euro/fermă pentru utilaje noi Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) se pregăteşte să lanseze o nouă măsură de finanţare cu fonduri europene pentru fermierii care vor să-şi cumpere utilaje noi. Sprijinul urmează să fie de maximum 400.000 de euro/fermă. Potrivit declaraţiei secretarului de stat în MADR, Sorin Moise, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea