// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Bicheși, dezamăgit că joacă la Zlatna, cu FCSB, în loc de “Cetate”: “În Alba Iulia fotbalistică sunt multe dezamăgiri! Suntem o gașcă de nebuni!”

Adrian Bicheși, antrenorul Unirii Alba Iulia s-a arătat deranjat de faptul că va juca în “16”-imile Cupei României pe Stadionul “Minaur” din Zlatna, cu FCSB, după ce nu s-a reușit din motive financiare, închirierea unei nocturne mobile, pentru disputarea acestui meci acasă, pe “Cetate”, la lumina reflectoarelor!

Normal că suntem dezamăgiți că nu jucăm acasă! Steaua, mereu la Alba Iulia a avut probleme, aici publicul era mai entuziasm, mai alături de noi! Dar nu e singura dezamăgire fotbalistică a mea ca și albaiulian. Aici dezamăgirile sunt foarte multe. Suntem o gașcă de nebuni care încercăm să facem ceva, dar suntem singuri, nebăgați în seamă“, a spus principalul unirist la finele partidei cu Metalurgistul Cugir.

Foto: Nicolae POPA, Zlatna

Dan HENEGAR

2 Răspunsuri la Bicheși, dezamăgit că joacă la Zlatna, cu FCSB, în loc de “Cetate”: “În Alba Iulia fotbalistică sunt multe dezamăgiri! Suntem o gașcă de nebuni!”

  1. ciclop 23.09.2018 la 16:18

    in afara de batutul mingii nu credeti ca exista si alte lucruri interesante de facut in Alba Iulia !!!

  2. gol, e gol, inclusiv la creier e gol 23.09.2018 la 21:16

    Am mai scris, dragilor…atât timp cât țineți în brațe pe Selagea, nu veți avea parte de sprijin.Atât timp cât nu doriți să îl scoateți de la acest club, suferiți. Oricum e la păcănele, la Caffe Games, zilnic. Pe lângă faptul că distruge psihic pe unii copii. Dăscălescu știe, a fost avertizat că va pleca odată cu el…dacă nu va lua măsuri pentru eliminarea lui. Asta e…alegerea clubului.