Biblioteca ”Lucian Blaga” Alba își deschide porțile pentru copiii care vor să-l întâmpine pe Moș Crăciun în lumea cărților

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Miercuri, 20 decembrie 2017, începând cu orele 16,00, Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba își deschide porțile pentru toți copiii care doresc să-l întâmpine pe Moș Crăciun în lumea cărților și a poveștilor.

Sub genericul ”Magia sărbătorilor de iarnă” cei mici vor putea vizita expoziții de carte pentru copii, vor putea participa la lecturi interactive și la ateliere creative în care își vor confecționa felicitări și semne de carte.

Programul realizat în parteneriat cu Palatul Copiilor din Alba Iulia va continua cu vizitarea expoziției de desene coordonată de prof. Manuela Homână, moment recitativ coordonat de prof. Teodora Mălin, recital de colinde ale Școli de folk coordonată de prof. Daniel Avram iar finalul spectacolului îi va aparține cantautorului albaiulian Gino cu un recital de cântece de iarnă.

Copiii prezenți vor fi așteptați de Moș Crăciun cu suprize dulci și vor primi cadou cartea ,,Săniuțe, zurgălăi…” oferită de autorul albaiulian Mircea Borcan.

Organizatorii evenimentului sunt Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba.

Activitatea face parte din Programul minimal pe anul 2017, 1.USERS/1.3. Bibliovacanța și 1.2 Ateliere educative.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419