Rămâi conectat

Curier Județean

Bibliobusul CJ Alba ajunge, luni, la Colegiul ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia. Cenacluri de creație literară și socializare pe diverse teme

Ziarul Unirea

Publicat

în

bibliobus1Bibliobusul Consiliului Județean Alba dă startul întâlnirilor cu liceenii, iar, luni, 9 noiembrie, va poposi la Colegiul ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia.

Potrivit reprezentanților Consiliului Județean, bibliobusul ajunge la colegiul HCC, la invitația directorului adjunct Sorin Schiau, bibliotecarei Lucreția Bârz și la inițiativa unui număr de 60 de elevi.

Întâlnirea de suflet cu cartea, lectura și ateliere de creație va avea loc între orele 10.00 – 12.00.

”Acesta va fi un prim pas al întâlnirilor cu liceenii, în speranța că grupurile de cititori și de doritori de a petrece clipe minunate alături de „nobila carte”, să se extindă și să se pună bazele unor cenacluri de creație literară și de socializare pe diverse teme solicitate de adolescenți”, au transmis reprezentanții CJ Alba. (C.M.)

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată în Sebeș, în aproprierea unui atelier: Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată în Sebeș, în aproprierea unui atelier: Intervin pompierii cu trei autospeciale Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit vineri după-masa, în jurul orei 17.00, în Sebeș. Au intervenit pompierii cu trei autospeciale. Citește și: UPDATE VIDEO INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială Secția de pompieri Sebeș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea