Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Baze de date cu persoanele care intră în sălile de jocuri de noroc: Proiectul, votat în Camera Deputaților

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Baze de date cu persoanele care intră în sălile de jocuri de noroc: Proiectul, votat în Camera Deputaților

În cursul zilei de luni, 31 octombrie, deputații au adoptat un proiect de lege care prevede că organizatorii de jocuri de noroc vor ţine, în format electronic, evidenţa datelor de identificare ale persoanelor care intră în incinta locaţiilor şi vor întocmi baze de date referitoare la persoanele autoexcluse şi indezirabile.

S-au înregistrat 219 voturi pentru, un vot contra şi 10 abţineri. Proiectul de lege, iniţiat de deputatul PNL Florin Roman, vizează completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.77/2009 privind organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc, în sensul introducerii obligaţiei organizatorilor de jocuri de noroc de a constitui şi a ţine la zi o bază de date referitoare la persoanele autoexcluse şi indezirabile şi de a ţine evidenţa în format electronic centralizat a datelor de identificare ale persoanelor care intră în incinta locaţiilor în care se organizează şi se exploatează jocuri de noroc.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Potrivit proiectului, „organizatorii de jocuri de noroc vor identifica persoanele care intră în incinta locaţiilor în care se organizează şi se exploatează jocuri de noroc şi vor ţine evidenţa, în format electronic, a datelor de identificare ale acestora. Bazele de date constituite la nivelul organizatorului se arhivează prin grija acestuia şi se păstrează pentru un interval de minimum 5 ani de la constituire”, informează Agerpres.

În termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei legi, Guvernul va modifica în mod corespunzător Normele metodologie de punere în aplicare a legislaţiei în domeniu. Camera Deputaţilor este for decizional.

Sursa: dcbusiness.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate Noua lege a salarizării ar putea intra în vigoare de anul viitor, adică din 2025. Potrivit ministrului Muncii, niciun salariu de la stat nu va scădea. IT-iștii, profesorii și personalul medical vor avea parte de cele mai mari majorări. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea